homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pt fetele din baia mare

#1 2008-08-23 20:06:46

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

pt fetele din baia mare

s

Ultima oara a fost editat de princesss (2009-05-08 10:36:03)

#2 2008-08-23 20:59:37

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Re: pt fetele din baia mare

eu ti-as putea recomanda michell -ul, e cel mai bun, ce-i drept si cam piperat la pret, dar eu una am fost de fff multe ori la flaviu si am ramas incantata, chiar am mers la gala wella cu el in bucuresti, la concurs, si sincer am avut 5 nuante de blond in par dar nu mi l-a stricat deloc, exista tratamente. in fine, el cand vede firul de par isi da seama ce-i de facut. ar mai fi lorand, dar nu mai stiu cum ii zice salonului, daca il intrebi pe flaviu sigur stie wink

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#3 2008-08-23 21:26:18

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

Re: pt fetele din baia mare

un pret estimativ nu stiu sa-ti spun pt ca eu beneficiam de servicii gratuite , numai daca nu mergi pana la el, ii explici cam ceea ce doresti, si intrebi de un pret orientativ. eu una pot sa te asigur ca o sa fii multumita

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.