homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum invatati???-2

#20 2008-08-18 22:06:37

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Re: cum invatati???

vai fetele si la mine incepe "sesiunea de toamna" si nu am timp de invatzat... am de invatzat cam toata istoria(europeana si mondiala) de la 1848 la 1992 pana pe 1 sept si nush cum am sa fac.. sunt la servici de la 8.30 la 18 si vineri sambata si duminica de la 17 la 22. cand ma intorc acasa seara is tahuie de cap si nush cum am sa fac.. si am am un examen pe 10 si unul pe 25. as fi vrut sa iau ceva lecitina, ceva de concentrare dar deja e prea tarziu. da-ti-mi un sfat va rog. cum faceti voi cand sunteti obosite? vreuna din voi face facultate si servici in acelasi timp?

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#21 2008-08-18 22:16:49

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

#22 2008-08-19 07:35:18

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mary_aleee a scris:

vai fetele si la mine incepe "sesiunea de toamna" si nu am timp de invatzat... am de invatzat cam toata istoria(europeana si mondiala) de la 1848 la 1992 pana pe 1 sept si nush cum am sa fac.. sunt la servici de la 8.30 la 18 si vineri sambata si duminica de la 17 la 22. cand ma intorc acasa seara is tahuie de cap si nush cum am sa fac.. si am am un examen pe 10 si unul pe 25. as fi vrut sa iau ceva lecitina, ceva de concentrare dar deja e prea tarziu. da-ti-mi un sfat va rog. cum faceti voi cand sunteti obosite? vreuna din voi face facultate si servici in acelasi timp?

la zi?am avut eu anul asta universitar aceasta experienta.e oribil.eu cel putin nu am putut sa le fac pe amandoua de o data.sa vad cum va fi insa la id.hmm

#23 2008-08-19 07:45:34

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

evilpink a scris:

in ce an esti la drept? eu am licenta anul asta

mult succes!

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#24 2008-08-19 08:24:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

carmen_21 a scris:

katami a scris:

nici eu n-am tocit... decat citate. restul aberam eu... ceea ce mi-a salbvat fundul de multe ori (profilor le placea CUM aberez si nu erau foarte atenti la CE aberam). rotfl

si eu obisnuiesc sa invat citate... tummenupp da' bine
niciodata n am inteles cum e posibil sa inveti comentariul unei opere....
inteleg sa inveti inceputul, sau o idee care ti se pare buna dar 3-4 pagini... :f?rv?nad:
eu dintotdeauna mi le-am facut singura, ma inspiram putin din carti da' niciodata nu copiam de acolo...
anu asta o sa am si eu bacu si mi e frica.. la alte materii nu prea pot sa invat logic... fiindca na... la geografie, istorie nu prea poti sa aberezi... trebuie si putina toceala...

ohoho, si inca cum poti abera la geografie!!! (la istorie nu ma bag, aia n-am stiut niciodata, dar cred ca e aceeasi chestie)

pai decat sa lasi gol... mai bine aberezi (bine, un  minim de cunostinte pe care sa-ti bazezi aberatiile ai nevoie)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2008-08-19 08:25:54

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

still_dreaming a scris:

evilpink a scris:

in ce an esti la drept? eu am licenta anul asta

mult succes!

ms.still puss puss puss

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#26 2008-08-19 10:35:54

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

little_rabbit a scris:

mary_aleee a scris:

la zi?am avut eu anul asta universitar aceasta experienta.e oribil.eu cel putin nu am putut sa le fac pe amandoua de o data.sa vad cum va fi insa la id.hmm

da, la zi.. dar practic la facultate nu ma duc mai deloc pt ca nu sunt obligata sa frecventez cursurile.. sunt in anul 3, am facut mereu asa, din anul 1. dar in primul an lucram de la 9 la 16 si nu in fiecare zi, in anul doi lucram seara de la 5 la 10. acum mi-am gasit serviciul asta, care e bun si nu vreau sa-l las.. numai ca e full time, imi ocupa toata ziua si nu stiu sincer cum as putea sa mai fac... incep sa disper si nu e bine!
aaaa si in plus sunt bursiera si daca nu imi dau exam pierd bursa... sad grater

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#27 2008-08-19 11:09:43

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

oana_ a scris:

am si eu o intrebare cum invatati?eu am de invatat 7 sau 8 cometarii la romana la poezii pana joi si simt ca innebunsc.nu cred ca o sa ma timp sa le invat pe toate.cand aveam cate 2-3 hai 4 le luam pe fiecare in parte bucatica cu bucatica si pur si simplu le toceam.acum nu stiu cum o sa fac ca sunt atat de multe.....si la ora proful preda ca disperatul date generale despre autor si putin despre opera.asta o ora si o ora citeste alte poezii de autorul respectiv iar la urmatoarea ora trece la urmatorul si tot asa.si desigur noi acasa trebuie sa ne facem cometariile(normal ca le luam de pe net)cred ca o iau razna.
voi cum inatati?cum ma sfatuiti sa fac?

aoleeeu.. pai atunci la facultate.. cand o sa ai nush cate teancuri de cursuri de invatat, ce-o sa faci? metoda ta cu tocitul nu e prea productiva, adik nah, imi inchipui ca ar functiona dak ai avea o cantit mica de material, doar cateva pagini; dar asa.. nu merge; citeste-le cu atentie de cateva ori si incearca sa retii punctele esentiale de atins.. si eventual organizarea comentariului, dak nu le ai cu structurarea ideilor.. le imbraci tu in cuv tale, e imposibil sa nu te descurci dak ai formata o baza cu cuv-cheie in minte smile
bafta smile

#28 2008-08-19 13:14:21

theSame_ElaElis
Hero member

eu tocmai am trecut de titularizare.... cam aceeasi materie la literatura+metodica+ gramatica
daca toceam o luam pe aratura... asa am luat 9;
ce am facut eu: am citit universul poetic pt poeti, trasaturile unor curente literare mari, si interpretare pe text .... noi am invatat de la profa in liceu sa despicam firul in 14...  si comentariile le citeam din carti doar ca sa am idee despre cum sa ma exprim, asaaa ... la fiecare comentariu de proza trageam separat pe o foaie cateva idei .... personaje, tema, fir epic, actiune, structura pe capitole, simetrie la care e cazul....
spor!

#29 2008-08-19 15:07:55

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ela, u esti invatatoare, nu?
eu knd eram micutza imi doream f mult sa fiu invatatoare sau educatoare - ador copiii- da' nu mai stiu cine mi-a zis mie k trebuie si nitica matematica sh de atunci mi-a trecut... nu mi plac chestiile astea exacte si mereu mi am dorit sa pot sa aberez putin pe langa big_smile
acum as vrea sa dau la jurnalism... mai am un an sa ma gandesc...
pana la urma cum sta treaba? k n am inteles niciodata...  ce facultate trebuie sa urmezi si pe ce materii tb sa te axezi?- k invatatoare sau educatoare ma refer-

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-19 15:08:47)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#30 2008-08-19 15:32:53

theSame_ElaElis
Hero member

a aparut facultate special pt invatatori; eu am facut teoretic+ colegiu institutori+ fac de Litere = institutor I ; un pic mai bine platita decat cine are numai lic pedagodic; eu m-am dus cu placere in domeniu; imi fac meseria cu pasiune; am xyz carti si materiale didactice; sunt la inceput de drum! Slava Domnului ca sunt si titulara acum!!! are si Univ Bucuresti oferta! tine 3 ani! dc vrei sa o faci din dragoste pt meerie e ok; dc vrei bani, nu e ok! decat dc mai iei un job sau meditatii! au mai aparut si tichetele cadou, 100 euro pt carti, anual + din toamna 1oo euro pt tinuta; cam putin, dar mai bine decat deloc.... Succes! poti sa ma intrebi ce vrei!

#31 2008-08-19 15:44:38

theSame_ElaElis
Hero member

stai calma cu matem... te lovesti rar de ea.... la definitivat dai oral; la gradul doi scris si cam atat; e cea de liceu + muuultaaa aritmetica; metode de rezolvare a problemelor

#32 2008-08-24 13:52:56

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

eu de invatat invat usor,darrrrrrr sa nu fie nimeni in preajma,ma inchid intr-o camera ca altfel nu pot...pur si simplu nu pot sa vad pe cineva in jur in timp ce memorez

#33 2008-08-24 14:09:58

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

eu la romana citeam comentariile de prin carti si luam ideile principale si le invatam pe alea.. faceam skeme multe si dupaia ma invarteam in jurul ideii.. la mate incerc sa invat teoria si dupaia exercitii peste exercitii.. doar ca acu am extrem de multe teoreme si nu le inteleg pe toate si mai trec si la tocit cat pot.. da nu prea pot retine asa papagaliceste mult cesafac

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#34 2008-08-24 15:52:22

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

offtopic katalyna tu ai dat bacu anu asta?

Dragostea nu se stă, se face.

#35 2008-08-24 18:53:30

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu am de invatat pt o restanta la fizica si imi e super greu sa retin totul, mai ales ca trebuie si desenele. incerc sa le invat logic, dar imi e frica sa nu le incurc cand ajung acolo pt ca sunt multe...stiti cumva cum e mai usor de invatat mai ales ca ar cam trebui sa tocesc(si nu vreau asta)?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#36 2008-08-24 18:58:04

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

invatat propriu-zis nu stiu daca pot sa zic .... eu citesc tot, incerc sa retin ideile principale si pe baza lor aberez cat mai mult big_smile  pana acum nu prea a dat gres metoda mea

#37 2008-08-24 21:33:13

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

cum invat...hmm....cu greu rotfl rotfl2

My Tears Dry On Their Own

#38 2008-08-25 10:42:53

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

pai... se pare ca am avut noroc de niste profesoare mai cu capul pe umeri pentru ca si cea pe care am avut-o pana intr-a opta si cea pe care o am acum intotdeauna ne-au dat un plan.... sau ne-au schitat putin comentariul unei opere iar mai apoi noi l-am dezvoltat... cat despre invatat.. niciodata n-am tocit... incerc sa citesc si sa inteleg.. sa fiu cu gandul acolo... si asa unele informatii chiar de pe clasa a opta mi-au ramas si acum in memorie... cel putin profesoara pe care o avem acum... isi cam da seama imediat daca textul e copiat dintr-o culegere... nu se supara daca facem asta... atata timp cat intelegem acel text... si de asta ne intreaba mereu cand i se pare ceva suspect. La noi toate comentariile trebuiesc invatate la vremea respectiva. Pentru citit din caiet, nota maxima : 7 sad

Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-08-25 10:43:49)

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.