|
Nu esti logat.
Sangerare ciudata#1 2007-02-18 12:55:01
Sangerare ciudataBuna ziua!Am citit cu interes mai multe subiecte de pe acest forum si sper ca ma veti putea ajuta cu un raspuns. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #2 2007-02-18 17:14:32
Re: Sangerare ciudataIn primul rand, sa-ti traiasca baietelul!!! Ultima oara a fost editat de rh (2007-02-18 17:16:11) Offline #3 2007-02-19 00:52:26
Re: Sangerare ciudataIti multumesc pentru raspuns,Rh! Si pentru urare! Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-02-19 01:07:08) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #4 2007-02-19 04:06:08
Re: Sangerare ciudataEu iau Laurina. Pe prospect scrie intr-adevar ca nu trebuie expuse la umezeala si/sau temperaturi de peste 30 de grade. Nu am stiut ca pastilele tale statusera o ora in apa. Si-au schimbat cumva aspectul pastilele? Culoarea e aceeasi? Au devenit sfaramicioase? Pe prospectul de la Laurina asa scrie, ca daca si-au schimbat culoarea sau consistenta, sa nu le mai iau. Pe acelasi prospect mai scrie ca se poate intampla ca intr-o luna menstruatia sa nu apara si ca, daca pilulele au fost luate corect si nu sunt expirate sau "stricate" , nu e nici o problema...insa, daca menstruatia nu apare doua luni la rand, asta e motiv de ingrijorare. Ultima oara a fost editat de rh (2007-02-19 04:07:39) Offline #5 2007-02-19 11:15:16
Re: Sangerare ciudataNu esti gravida. Yasmin poate sa scada cantitatea de singe pierduta la menstruatie. Nu sunt probleme. E bine sa astepti 2 ani pina la urmatoarea conceptie, dupa cezariana. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-19 13:39:57
Re: Sangerare ciudataVa multumesc pt raspunsuri!M-am linistit.Am facut azi si un test (e a 3-a zi de la inceputul unui nou blister) care a iesit negativ,deci cred ca e totul ok. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #7 2007-02-19 14:21:34
Re: Sangerare ciudatabuna am ji eu o mare problema...p 15 luna trecuta mi a venit ciclul ji dupa terminarea acestuia..am avut un contact sexual neprotejat....am luat postinor asa cum trebuia (NU SI`a dat DRUMU IN MINE!!)ji dupa 5 zile mi a venit din nou ciclu...ma tzinut 4 zile...aku suntem in 19 iar mie trebuia sami vina pe 15-16 e normal sa intarzie?sunt insarcinata?plz raspundetzimi kt mai rpd:(( Offline #8 2007-02-19 15:19:32
Re: Sangerare ciudatadin cate am citit pe acest site, postinorul are astfel de efecte. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #9 2007-02-19 17:43:34
Re: Sangerare ciudatapai....am citit ji eo p aici...da me frica asa...nuj sper sa nu fie nik.... da oare knd tre sa mi vina? Offline #10 2007-02-19 19:36:02
Re: Sangerare ciudataScumpikutza...intarzierea ta se datoreaza mai mut ca sigur postinorului...care dak nu a ejaculat in tine l ai luat cam degeaba(iar dak l ai luat corect chiar n ai cum sa fi insarcinata)...stay lin ca ti va veni... happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-02-19 19:51:26
Re: Sangerare ciudatams muuult d tot.....><sper sa fie asa>< doamne cea mai fericita o sa fiu knd o sa mi vina.....>< Offline #12 2007-02-19 19:53:15
Re: Sangerare ciudataji mai am ink o intrebare...... km in kt timp tre sami vina?s Offline #13 2007-02-19 22:37:42
Re: Sangerare ciudataAm gasit un prospect pe net.Daca am inteles eu bine ce scrie acolo(e in engleza), previne cam 85% din sarcini.Procentajul difera in functie de intervalul de timp care a trecut pana la administrarea primei pastile.Deci,are eficienta de :- 95 %-luat in primele 24 de ore de la contactul cu risc "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #14 2007-02-19 22:58:21
Re: Sangerare ciudatasper sa nu fie nik....mai ales k mam despartzit d prietenu meu sunt intr-o pasa proasta...nu mi ar place sa fie ceva....doamne ajuta.... iti multzumesc ff mult Offline #15 2007-02-20 12:43:05
Re: Sangerare ciudatabuna, am si eu o mica nelamurire...am tot citit despre cm peste sarcina, si m-am speriat putin...luna aceasta am luat postinor, am facut un test de sarcina la 14 zile de la contactul neprotejat si a iesit negativ, cm a venit corect (pe data de 18) dar este intr-o cantitate mai mica...credeti ca e vreo problema? oricum m-am hotarat sa iau antibebe, dar fiind prima data nu stiu exact cum se procedeaza, sunt in a 3-a zi de cm, imi poate spune si mie careva? multumesc Offline #16 2007-02-20 12:47:44
Re: Sangerare ciudatatrebuie mai intai sa ne asiguram ca nu e sarcina. fa un test la 3 swapamani de la contactul cu risc. daca e negativ, incepi pastilele in ziua aia si te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastile. Nobody home Offline #17 2007-02-20 17:49:53
Re: Sangerare ciudataraspunsul corect la intrebarea lui sweetangel este: mergi repede la un medic de planning! el iti va spune tot ce trebuie sa stii. daca a venit menstra, chiar daca e nitel mai putin singe, nu esti gravida. Poti incepe de acum contraceptivele. Mergi insa la medic, nu lua dupa capul tau Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-02-21 01:12:24
Re: Sangerare ciudataBuna ziua. Ma numesc Carla Avram, am 35 ani si un baietel de 1 an. Problema mea este urmatoarea: - am consumat vreo 8 folii de marvelon, la primele 2 folii am avut ceva sangerari minore in timp ce luam pastilele; - fiind cam la a 8 a folie, mai am 4 pastile de luat din ea insa m am trezit cu niste pete maro de sange (pare inchegat) pe chilot; Care ar fi cauza? Multumesc de raspuns Offline #19 2007-02-21 02:40:06
Re: Sangerare ciudataSi ai luat corect pastilele din folia actuala?Nu ai uitat nici una?Nu ai luat medicamente care sa le scada efectul? "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|