homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatie de apendicita cu laser (braila!)

#1 2008-08-26 12:31:20

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

operatie de apendicita cu laser (braila!)

google nu ma ajuta asa ca apelez la voi. care si-a facut operatia mentionata ? cum este ? cat de repede pleci acasa ? restrictiile de mancare si efort sunt aceleasi ca in cazul operatiei clasice ?
eu sunt din galati dar am auzit ca in braila se face cu laser. e cineva din braila care imi poate da cateva detalii ? la ce spital si ce medic ? cat e spaga (in caz ca nu e spital de stat) ? si tot ce mai trebuie stiut...
cred ca imi duc baiatul la operatioe ca se tot plange de dureri sad

#2 2008-08-26 12:38:14

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Re: operatie de apendicita cu laser (braila!)

eu sunt din braila, dar nu stiu nimic de asa ceva. daca ai drum pe aici, probabil ar fi indicat sa incerci la spitalu judetean. ca e mai dotat din cate stiu eu.  si parca acolo se fac, sper sa nu ma insel. puss

Bună ! Arăți ca o curvă !

#3 2008-08-26 12:39:58

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=19604 uite ce am gasit adina.. nush cat e de util dar poate te ajuta cumva..
LE: si asta am mai gasit pe un alt forum
"O singura data am avut contact cu spitalul,cand m-am operat acum 3 ani cu laser la Braila:operatie de apendicita.dar in 2 ore m-am ridicat din pat si am plecat acasa.M-a operat un doctor renumit(nu dau nume,sa nu fac reclama) si totul a decrus foarte bine chiar daca mi-era frica rau.Exista doctori si doctori.Unii care se preocupa,altii care nu.Din cate am putut observa,banul vorbeste cam mult prin spitale,desi sunt si exceptii care intaresc regula.Exista doctori care se ingrijesc mai mult de starea pacientului si nu le pasa asa mult de spaga,dar deh,sunt cazuri tot mai rare.Asta-i Romania din pacate.Am vazut la tv acum cateva seri oameni care se impingeau prin Suceava in fata cabinetelor,au venit americanii sa faca controale la ochi pe gratis,era o mare imbulzeala.In Romania totul costa,iar de medicamente compensate ce sa mai vorbim,sunt deja povesti !" (forumul e: http://www.utilizatori.ro/forum/viewtopic.php?p=75416)

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-08-26 12:41:56)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#4 2008-08-26 12:43:35

albinuta_vesela
Insomniac member

mary, mersi mult ! astea le-am gasit si eu la cautare pe google dar ma gandeam ca poate cineva dintre voi a experimentat operatia si imi poate da detalii smile mersi oricum !

#5 2008-08-26 12:47:13

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

din pacat eu nu mai stau in romania de mult dar bafta iti urez pt baiatul tau!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#6 2008-08-26 12:47:51

albinuta_vesela
Insomniac member

ms muult !

#7 2008-08-26 15:38:14

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu m-am operat normal si tot am putut sa ma ridic in ziua respectiva din pat. intr-o saptamana am fost k noua aproape.
deci cea cu laser va fi de-a dreptu o placere
bafta wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2008-08-26 17:14:33

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu recomand cu laser. m-am operat eu normal acu 2 ani in sept, a fost totul ok dar sa stau in spital o sapt a fost teroare pt mine si nespalata ca lumea...pfuu. daca eram la iasi atunci nu stateam pe ganduri si alegeam laserul

Ultima oara a fost editat de animalutza (2008-08-26 17:15:14)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2008-08-26 17:24:49

albinuta_vesela
Insomniac member

animalutza a scris:

eu recomand cu laser. m-am operat eu normal acu 2 ani in sept, a fost totul ok dar sa stau in spital o sapt a fost teroare pt mine si nespalata ca lumea...pfuu. daca eram la iasi atunci nu stateam pe ganduri si alegeam laserul

stiu cum e. eu m-am operat normal si a fost crunt, de la conditiile din spital (igiena, bunavointa personalului medical si spaga groasa pe care o asteapta de la tine) si pana la durerea de dupa grater . de asta vreau sa stiu ce si cum.. sa fie pt el mai bine.

#10 2008-08-26 17:30:20

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

deadrose a scris:

eu m-am operat normal si tot am putut sa ma ridic in ziua respectiva din pat. intr-o saptamana am fost k noua aproape.
deci cea cu laser va fi de-a dreptu o placere
bafta wink

da...si eu m-am operat normal si seara mergeam. dar conteaza si avrsta...eu aveam 10 ani si vara-mea 12 (ne-am operat o data). eu seara mergeam, iar pe ea inca o durea super tare si i-au mai facut inca un calmant. cu cat esti mai mic cu atat suporti mai bine operatia (si taietura e micuta, la mine are vreo 2 cm taietura).
desigur, cu laser probabil e mult mai usor.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.