|
Nu esti logat.
Probleme..infectie urinara!#1 2008-08-26 20:36:14
probleme..infectie urinara!duminica noapte pe la 2 au inceput problemele..am vomat toata noaptea pana la 7 dimineata..nu puteam manca nimic..apoi lucrurile s`au complicat..am facut febra interioara..(in exterior aveam 36.7 ,iar eu simteam ca ard),frisoane..seara am ajuns la urgente..mi s`a facut un sumar de urina si mi s`a dat tratament..ciprinol 750mg 2 pe zi,omez,no-spa si urinex.azi am luat doar o singura pastila de antibiotic..si urmeaza sa mai iau una la 23..chestia e ca ma simt f slabita si imi vine sa vomit intr`una..ce sa fac sa trec mai usor peste tratament?trebuie sa`l fac si nu stiu cum o sa ma descurc pt ca ma termina..ma iau niste ameteli asa din ceafa si nu stiu de la ce pot fi..eu aseara la urgente am facut si o radiografie la plamani..sa fie de la asta ametelile alea?sunt terminata abia pot manca ceva ..ce fac??sunt f ingrijorata si azi e abia prima zi de tratament..mai am un pic si pic si in depresie plang intr`una pt ca nu mai suport! Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #2 2008-08-26 20:40:33
Re: probleme..infectie urinara!sa inghiti antibioticele cu iaurt, pentru greata poti sa iei metroclopramid, pt. ca taie senzatia de greata, si daca ti-ai pus termometrul si aveai 36,7 inseamna ca nu aveai febra, nu exista decat un singur fel de febra, si nu cred ca are legatura radiografia cu problema ta. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #3 2008-08-26 20:42:18
Re: probleme..infectie urinara!eu stiam ca lactatele sunt contraindicate in cazul antibioticelor..off care e adevarul?da,febra venea din interior din cauza infectiei..doctora mi`a zis ca se mira ca n`am ajuns cu colica renala:( m`a speriat si ea..si uite asa sunt cu moralul la pamant Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2008-08-26 20:51:00
Re: probleme..infectie urinara!lactatele sunt f bune cu antibioticele pt ca ele refac flora stomacala distrusa de antibiotic Offline #5 2008-08-26 20:55:16
Re: probleme..infectie urinara!Evitati asocierea lapte-antibiotice Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-26 21:06:02
Re: probleme..infectie urinara!iaurtul e bun..ia-l atunci la 2 ore dupa Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-08-26 21:06:21) Offline #7 2008-08-26 21:09:48
Re: probleme..infectie urinara!nu mi s`a zis ca am..sper sa nu am..dupa tratament cu siguranta voi face analize pt ca nu mai vreau sa trec niciodata prin asa ceva.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #8 2008-08-26 21:13:54
Re: probleme..infectie urinara!gandeste-te ca asa cum ai greata poti sa ai si ameteli, nu prea au legatura cu radiografia Offline #9 2008-08-26 22:56:54
Re: probleme..infectie urinara!ok o sa incerc sa fac abstractie si sa rezist..multumesc Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2008-08-27 10:58:38
Re: probleme..infectie urinara!din nou azinoapte m`am dus pana la baie si am venit in pat..m`au luat ametelile iar din ceafa asa..si am simtit ca ma tine ceva in capul pieptului..ma tinea rau asa..nu stiu ce sa mai cred.,.acum ma simt binisor numai ca ma cam inteapa inima ca am dormit numai pe stanga si m`am lasat asa...oare de ce mi se intampla asa numai cand dorm? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #11 2008-08-27 11:02:24
Re: probleme..infectie urinara!ankuzza,mergi si fa niste analize amanuntite,sa nu fie altceva Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #12 2008-08-27 11:08:41
Re: probleme..infectie urinara!nu e,rramona,am facut acum 2-3sapt analize..am infectie urinara pt ca doctora de la urgente mi`a facut analiza la urina pe loc..si a zis ca se mira ca n`am ajuns cu colica renala..insa eu inainte de urgente am vomat o noapte intreaga..si sunt asa slabita..si acum mai iau si antibiotic..dar nu stiu dc tind sa cred ca ma simt asa de la radiografie,..din alta parte nu are de unde pt ca pastilele le`am inceput dupa starile astea..chiar nu poate avea efecte adverse?ma gandesc ca sunt radiatii..si eu eram si in starea in care eram...offf nu mai stiu ce sa mai cred Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #13 2008-08-27 11:10:09
Re: probleme..infectie urinara!kiar nu stiu ce sa zic.oricum,dupa radiografii pot exista mici discomforturi,dar in cazul tau,nu stiu Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #14 2008-08-27 11:14:10
Re: probleme..infectie urinara!vai de fundul meu..sper sa`mi treaca pt ca nu mai rezist!nici psihic Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2008-08-27 12:36:33
Re: probleme..infectie urinara!
Se zice ca laptele taie efectul antibioticului, si in acelasi timp ca e bine sa bei iaurt cand iei medicamente, ca te mai curata la stomac...... Amira C. Offline #16 2008-08-27 15:26:25
Re: probleme..infectie urinara!da alexia asta fac..beau multe lichide..vad ca senzatia de voma a disparut cat de cat si incep sa mananc binisor..ma cam ingrijoreaza durerea in piept..si ma cam tine si inteapa si partea stanga..probabil tot din cauza ca sunt slabita..sper..nici nu ma mai gandesc la rele ca o iau razna..multumesc Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-08-27 15:30:02) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|