homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere

#1 2008-08-26 10:12:09

bijulik
Full member
Inregistrat: 2007-10-15

durere

Sper sa ma ajutati si pe mine...de la 1 dimineata nu mai dorm acum sunt la munca zac pe scaun
ieri am ajung aks am mancat putinel si m am dus la sala ( aerobic step)
m am intors am mancat pepene rosu... si dupa vreo 2 ore 2 castraveti murati (ador muraturile)
de la ora 1 m au luat toate durerile posibile durere de burta foarte tare, capul pieptului greata senzatie de voma..
asa m am kinuit pana la 5 cand scuzati ma am varsat:((((((
mi am mai revenit pentru cateva minute si apoi m au luat durerile dar am adormit de oboseala...
dimineata la fel foarte rau..
am uitat sa va zic ca aseara a fost ultima pastila din folie ( yasmin) trebuie sa imi fac griji?

si pentru durerea asta nenorocita ce sa fac?sad

Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea...

#2 2008-08-26 11:05:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: durere

la cat timp de la luarea pastilei ai vomat?cred ca ai facut o indigestie pt.greata incearca metrocopramid.de apendicita ai foat operata?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-08-26 11:49:54

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

poate o enterocolita sau indigestie-pepene cu castraveti murati...., sa iei metroclopramid si smecta, daca ai diaree sa iei imodium
in soare ai stat? sa nu fie insolatie
pt. apendice inflamat ar trebui sa se lase durerea pe picior in jos si evetual sa te intepe in zona, asa am avut eu, dar am avut si diaree, durerea de burta si in capul pieptului nu are de-a face cu apendicita ci cu stomacul si matele, inclin pentru indigestie sau un microb ceva care sa fi dus la o enterocolita
daca persista si nu trece cu medicamentele de mai sus, consulta un medic

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#4 2008-08-26 21:09:15

bijulik
Full member

am plecat de la munca la 11...am ajuns aks...si la fel imi era foarte rau..
am mai vomat...si am kemat salvarea ca nu puteam sa fac nimic..si mi a zis ca de la ce am mancat ma simt asa mi a dat tratament...
si bineinteles regim..grater
pastila am luat o la 10 seara si am vomat la 4 spre 5 dimineata...

#5 2008-08-26 23:11:54

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pastila se absoarbe in 4 ore deci nu sunt pb ca ai varsat wink

Publicitate

loading...

#6 2008-08-27 15:58:00

bijulik
Full member

ce veste buna!!smile

astazi ma simt mult mai bine, multumesc fetelor pt raspunsuri:*

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.