homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O posibila ciuperca???-2

#20 2008-08-26 11:12:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: o posibila ciuperca???

nu ai pt.ce

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#21 2008-08-27 19:43:56

raly
New member
Inregistrat: 2008-08-18

buna.....tocami ce am terminat un trat pt candidoza....si fiind curioasa din fire daca o sa mai am dureri in timpul contactului,am incercat.....dar am am avut contact in prima zi de menstrustie,ca asa s-a nimerit.....si rezulatul a fost cam nasol....m-a durut.....nu rau...doar disconfort  si doar la inceput....pe urma totul bine....si pe urma vreo ora am simtit un fel de usturime sau nu stiu ce era....sincer nu stiu ce sa cred.....se poate sa fie tot de la candidoza,sa fie o iriatie,sau din cauza ca sunt la menstruatie si nu s-a putut realiza lubrifierea?

#22 2008-08-27 20:08:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu avem d eunde sa stim sigur ce anume a fost.vezi dupa menstra cum iti e si daca tot mai ai disconfort la contact pune iaurt 5 zile sau bioclin gel

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.