homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o problema...imi vine menstruatia o luna

#1 2008-08-27 22:06:54

AliNuTtzA
Membru
Inregistrat: 2008-08-27

Am si eu o problema...imi vine menstruatia o luna

Mda ...imi e greu sa vb despre asta dar..ma aflu intr-o situatie disperanta..de vreo 2 ani de zile am probleme foarte mari cu menstruatia...(precizez ca am 16 ani)...am ajuns si la spital din aceasta cauza...iar doctorii de acolo m-au trimis la endocrinologie...unde c pot spune...o doctora mi-a spus ca as avea un dezechilibru hormonal foarte mare..pe de alta parte alta doctora mi-a spus ca nu ar mai trebui sa fac atatea ecografii la tiroida si la abdomen...ca nu stiu ce...pana la urma mi-a dat sa iau vitamine...ok nu mi-a rezolvat problema..asa ca acum cateva luni am fost la doctora ginecolog ...mi-a dat un tratament care...in fn c pot sa zic...ma tinut menstruatia abundenta vreo 2 saptamani dupa care inca vreo 3 saptamani ma mai trezeam din cand in cand patata...si cel mai rau e ca ma irit f urat de la absorbante...uneori nici nu-mi vine sa ies din casa din aceasta cauza ba imi ie ca ma patez ba imi ie ca ma simt inconfortabil...nu stiu ce sa mai fac grater help pls !grater

Ultima oara a fost editat de AliNuTtzA (2008-08-27 22:07:54)

#2 2008-08-27 22:14:03

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Re: Am si eu o problema...imi vine menstruatia o luna

Doctorii care te-au trimis la endocrinologie stiau ce spun. Cauta un endocrinolog bun sau dc exista la tine in oras un spital care sa aiba clinica de endocrinologie. Totul se poate rezolva. Succes

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.