|
Nu esti logat.
Copila tampita . Probleme "minore"-2#20 2008-08-27 17:02:11
Re: Copila tampita . Probleme "minore" io credeam ca-s defecta daca nu mai ma ia cu calduri si transpiratii cand ne vedem .Oricum acum ca ai zis-o daca l-as vedea cu una prin oras i-as da lu aia o karata (poate 2 ) Oricum el a jurat ca daca ar fi sa ne despartim ne-am desparti strict ca nu mai vreau eu sa fiu cu el , ca el niciodata nu o sa de desparta de mine, si daca vreodata o sa vreau sa ne impacam si ii zic isi lasa si nevasta cu copii si vine la mine All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #21 2008-08-27 21:30:49
Re: Copila tampita . Probleme "minore"de multe ori mi se pare ciudat, nici nu am multa experienta... si relatia noastra e o "intamplare" Am fost ranita de un tip ce l-am iubit mult , si de suparare i-am zis "ce-ar fi sa fim noi 2 impreuna?" si a zis da . mi-am zis "las ca cu timpul il iubesc" si ne-am vazut (ne cunoscuseram pe mirc ) si a fost bine, dar de multe ori sunt stresata (eram cu bacu) si simteam io ca nu e iubirea aia maxima dar acum am realizat ca e ... A fost plecat cu baietii cu cortul (nu am putut merge eu) si i s-a stricat mobilu, n-am vorbit vreo 3 zile si azi cand m-a sunat i-am zis vreo 30 de "te iubesc-uri" la foc automat All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #22 2008-08-27 21:35:09
Re: Copila tampita . Probleme "minore"
Din propria experienta tind sa dau crezare celor spuse mai sus; o relatie pe net si o relatie reala (face-to-face) sunt 2 situatii diferite; intalneste-te cu el si e foarte posibil sa scapi de "fluturii din stomac" si invidia care te roade acum pe fata cu care se vede ... dar, nu e obligatoriu sa fie asa, poate te vei indragosti mai tare doar stand fata in fata cu el, iti vei da seama de ce simti cu adevarat (asa cred eu) Offline #23 2008-08-27 22:03:57
Re: Copila tampita . Probleme "minore"Iubirea se simte nu se gandeste... Daca ajungi sa iti pui intrebarea daca il iubesti parerea mea e ca raspunsul tinde mult spre un "nu"... niciodata daca iubesti persoana de langa tine nu o sa simti gelozie pt altcineva sau nu o sa ai acei fluturasi din stomac cand te gandesti la altul.. asta e parerea mea... din experienta si nu numai. Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-08-27 22:04:27) Offline #24 2008-08-27 22:36:43
Re: Copila tampita . Probleme "minore"
Total de acord. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|