homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efectele hisetectomiei?

#1 2008-08-28 15:26:00

crinicola
Membru
Inregistrat: 2008-07-21

efectele hisetectomiei?

Anul trecut am fost operata(hisetectomie totala) si anul acesta am suferit o alta operatie tot pe aceeasi incizie( apendicita acuta si aderente de la operatia de anul trecut).Precizez ca am dureri in jurul operatiei(operatia e facuta pe burta vertical), uneori operatia este rosie,alteori se invineteste.Nu fac efort, ma simt epuizata si nu pot dormi noaptea. Adorm spre dimineata si dorm 4-5 ore.Am 46 ani si urmez un tratament de la endocrinologie cu fastum gel, aspirina.Am noduli la sani,guta,coloana curbata in zona lombara.Durerile din zona operatiei difera ca intensitate si durata.Zilnic simt caldura pe coloana si apoi transpir imediat si imi este foarte cald. Mentionez ca la cea de-a doua operatie medicul a incercat sa extirpe un fragment de ac din corpul meu aflat la cativa centimetri de vezica insa nu l-a putut localiza. E posibil ca acel ac sa se miste si el sa provoaca durerile din abdomen?Ce medic trebuie consultat?

#2 2008-08-28 15:27:31

crinicola
Membru
Inregistrat: 2008-07-21

Re: efectele hisetectomiei?

Dureri, calduri , usturime in zona abdominala si in special in jurul operatiei.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.