homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nitriti in urina?!

#1 2008-08-25 21:37:32

Andreea_ea
New member
Inregistrat: 2008-08-17

nitriti in urina?!

hello, doctoresse

dupa galma pe care am avut-o (si despre care am mai scris pe forum) am mers la doctor si mi-a spus ca e o glanda secretoare care nu functioneaza... si mi-a dat o crema si un ovul. am reusit sa nu mai am galma...

am facut cu aceasta ocazie si papanicolau si testul de secretie. inca n-am fost dupa rezultat de teama parca... ma lupt cu e coli de mult timp, atat de mult ca am facut si alergie la antibiotice si mi-e tare teama sa mai iau... 
am spus doamnei doctor de e coli si mi-a zis sa merg la urolog ca el se ocupa cu asa ceva... dar parca si un ginecolog are cunostinta de asta, cred eu.... :f?rbryllad:

in fine, mi-au iesit analizele de urina si mi-au iesit nitriti in urina, VSH = 12...

si acum ce mai fac?

asta ma trimite cu gandul la infectie... iar infectia ma trimite cu gandul la antibiotice sad secretia cand mi-a colectat-o pt analiza mi-a zis ca e groasa ca mi-am distrus nu-stiu-ce de la atatea antibiotice sad dar am sinuzita sfenoidala si ca sa nu ma opereze imi tot dau antibiotice...

si am si nisip si pietricici la rinichi. am cam zis tot ce am, n-am nici cea mai vaga idee de ce trebuie sa mai fac. cam toate se unesc la rinichi parca. trebuie sa merg la un urolog, nu?

multumesc, sper sa aiba cineva rabdare sa citeasca tot ce am scris sad

#2 2008-08-25 23:01:59

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: nitriti in urina?!

Andreea_ea a scris:

hello, doctoresse

si am si nisip si pietricici la rinichi. am cam zis tot ce am, n-am nici cea mai vaga idee de ce trebuie sa mai fac. cam toate se unesc la rinichi parca. trebuie sa merg la un urolog, nu?

multumesc, sper sa aiba cineva rabdare sa citeasca tot ce am scris sad

Am avut rabdare sa citesc tot,insa numai la ultima parte ma pricep sa-ti dau un raspuns...Pana ajungi la un medic de specialitate,eu te sfatuiesc sa bei foarte mult lichide,(inclusiv bere...chiar daca esti fata),pentru ca ajuta mult la eliminarea pietrei la rinichi...Este o metoda din batrani,o stiu de la bunica,dar este eficienta...
Oricum,nu evita doctorul,dute cat poti de repede!Sanatatae multa!puss

Iubesc si sunt iubita

#3 2008-08-25 23:09:31

Andreea_ea
New member

multumesc,

am probleme cu lichidela, sigur din aceasta cauza am ajuns asa... erau zile 9sa nu zic saptamani) cand beam o cana cu apa pe zi... sper sa recuperez.

multumesc!

#4 2008-08-25 23:13:19

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Iti raspund tot la ultima parte - neaparat ( subliniez !!! ) lichide muuulte. Trebuie sa urinezi des. Nu lua calciu, intrucat favorizeaza aparitia calculilor renali. Fa-ti ceaiuri ( pentru rinichi e bun ceaiul de coada calului ), bea cat mai multe lichide ! Si directia - medicul urolog.

Si cred ca ti-ai distrus flora stomacala ... la naiba cu antibioticele astea !
Bea iaurturi sa ti se refaca.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-08-25 23:17:25)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2008-08-27 22:39:01

Andreea_ea
New member

hello
m-am obisnuit sa scriu pe forumul acesta. Stie cineva la ce valoare trebuie E COLI luat in serios? mie mi-q iesit de 70.000 si mi-au spus woaaaaaaaaaaa, E coli!!!!!!!!!!! sa ma panichez sau nu?

multumesc!

Publicitate

loading...

#6 2008-08-28 15:54:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pai e bacteria responsabila la 80% in cazurile de cistita. intreaba la medicul/laboratorul unde ti-ai facut abnalioza...oricum nu are ce cauta la vezica ..asa ca un tratament ceva trebuie

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.