|
Nu esti logat.
Cata siguranta exista?#1 2007-02-20 23:31:11
cata siguranta exista?Acum jumatate de an cand am fost la ginecolog pentru un control, la ecograf au aparut niste pete si doctorita mi-a recomandat Harmonet (pentru ovar polichistic). Dupa 5 luni de adminsitare Harmonet nu exista nici o modificare si dupa un alt control, mi s-a recomandat (da, de catre medicul ginecolog) sa iau Diane 35 dupa ce termin aceasta folie de Harmonet si sa revin la un control dupa 3 luni. Aparent, Diane 35 functioneaza in cazurile de ovar polichistic. Offline #2 2007-02-20 23:33:48
Re: cata siguranta exista?stiam ca pt ovar polichistic se da marvelon si nu stiu ce ovule...siguranta anticonceptionalelor e de 99,9% (daca le iei corect Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-20 23:34:23) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #3 2007-02-20 23:47:04
Re: cata siguranta exista?Si eu am avut acum cativa ani ovare polichistice si am primit ca tratament tot Diane 35 si inca un medicament(nu-mi mai amintesc acum denumirea-era un antiinflamator).Am citit dupa aceea ca asta e tratamentul standard pt problema asta.Numai ca, dupa 3 luni, m-am trezit ca mi se marisera chisturile de pe ovarul cu pricina si aparusera si la celalalt ovar cateva.Medicul care a facut ecografia atunci a ramas stupefiat de faptul ca mi s-au recomandat Diane si m-a trimis la endocrinolog.Mi s-au dozat cativa hormoni si mi s-a dat alt tratament, pe care insa nu l-am luat (am avut senzatia ca se fac experiente pe mine.Mi s-a dat un tratament si , in caz ca nu avea efect trebuia sa ma duc sa-mi dea altceva).Ulterior s-a ajuns la concluzia ca toate chisturile alea erau functionale, asa ca nu mi-am mai batut capul cu ele si au trecut de la sine. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|