homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trichomonas vaginalis

#1 2008-02-21 20:29:40

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

Trichomonas vaginalis

Transmitere

Calea de transmitere a infectiei cu Trichomonas Vaginalis este cea sexuala - sex vaginal

am gasit asta pe net. este singura metoda prin care te poti pricopsi cu infectia asta? nu am facut-o decat cu un singur partener si eu pt el am fost singura partenera. cum puteam sa iau microbul asta de la el daca era virgin nustiu
se trateaza greu? cu infectia urinara ma chinui de aproape un an. si cu asta am sa patesc la fel? trebuie sa fac tratamente peste tratamente si analize peste analize? mi-a dat dr niste antibiotice, niste pliculete efervescente si ovule. o sa treaca de la asta?

#2 2008-02-21 20:31:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Trichomonas vaginalis

se treteaza destul de usor cu un antibiotic se ia sexual adevarat dar daca ai fost pe la piscine am inteles ca se poate lua si asa.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-02-22 01:12:45

pia
Membru
Inregistrat: 2008-02-18

se trateza f usor daca respecti tratamentul si de precizat e: sa se trateze si partenerul k o poti lua din nou!

#4 2008-02-22 09:38:56

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

mi-a dat si pt el antibiotice. spre fericirea lui rotfl2)))) ce se mai plange parca ce lucru extraordinar tre sa faca. baietii astia....

#5 2008-08-29 13:55:12

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

e boala atat de raspandita incat e foarte greu sa ne ferim de ea.eu am fost la mare(cu cortu),la cineva in curte si fol "buda" din casa gazdei care e ra nu infecta............super infecta dar cand ai nevie ai nevoie.sincer sunt mai mult ca sigura ca de acolo am luat trichomonsausl asta pt ca inainte de a merge la mare nu aveam nimik,am acelasi partener de multa vreme.am inteles ca de la toaletele astea infecte modaliatea de contactare a bolii e mai ales prin intermediul picaturileor de apa ce sar din vasul de toaleta si de multe ori jung fix in vaginul nostru sau prin zona aia.
problema e ca din cte stiu eu aveam o micoza care culmea acum la ultima analiza n-a mai iesit in sch a iesit trichomonas.nu trebuia sa iasa si candida pe care stiu sigur ca o aveam?
alta problema a mea ca mi-a dat gynozol,metronidazol,nizoral si tinizol(sau asa ceva),pentru el:tinizol,nizoral si sa se unga cu fluocilolon.intrebarile mele sunt:
1.gynozol stiu ca se dadea pt micoza
2.tinizol stiu ca se ia in doza unica(acele 4 pastile o data),doct mea mi le-a dat cate 2 la 12 ore,peste 7 zile la fe
3.dupa ce terminam trat,partenerul meu poate vedea si intr-o analiza de urina daca are trichomonasul ca sa fim siguri ca nu mi-l da inapoi(asta in cazul in care eu sigur m-am vindecat)
multumesc
sper sa se gaseasaca cineva care sa-mi raspunda

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.