|
Nu esti logat.
Acvariu cu pestisori-2#20 2008-08-28 18:05:08
Re: Acvariu cu pestisoriMi-e teama ca am sa aman acvariul pentru ziua lui de nastere...pe 26 noiembrie. Am vorbit aseara cu niste tipi pe un forum de specialitate...si am impresia k imi trebuie minim vreo 3 milioane. Plus k tre sa fac tot felul de chestii, sa pun apa la declorificat, sa adaptez pestii, deci mi-ar trebui mai mult timp. Abia as avea timp sa ma duc sa caut acvariu si toate cele. Asa pana in noiembrie am timp sa caut pe indelete, sa ma hotarasc si la pestisori. Plus k trebuie sa vad daca merg bagati in acelasi acvariu, sa nu se haleasca intre ei. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #21 2008-08-28 18:55:59
Re: Acvariu cu pestisorinup sunt luate de pe net http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #22 2008-08-29 11:31:37
Re: Acvariu cu pestisorieu am la servici un acvariu de 100 litri cu pestisori aurii, frumosi si nepretentiosi, deci foarte usor de ingrijit. In acvariu sunt si trei pesti care curata peretii acvariului de algele care se depun, insa drept sa spun s-au cam lenevit din cauza bunatatiilor pe care le primesc de la sefa mea din doza cu mancare pt pestisori. Acum doi ani a avut si doi melci si trei broscute mici, din alea speciale pentru acvariu insa dupa ce a cumparat cateva plante au murit broscutele si melcii, probabil nepriindu-le plantele. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #23 2008-08-29 13:54:25
Re: Acvariu cu pestisorice misto sunt puse acvariile in masute superrrrrrrr http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2008-08-29 13:56:41
Re: Acvariu cu pestisorisuper tare cu masutele... Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-29 14:49:50
Re: Acvariu cu pestisoriVai ce nice....eu mi-as face dala in birou...sa ma uit printre taste la ei... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|