homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBB

#1 2008-06-23 19:29:31

alina matica
New member
Inregistrat: 2008-05-03

IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBB

Va rog ajutati-ma ,Am de doua zile un fel de cos sub piele in zona genitala mai precis pe una din labii .Prima zi ma durut , am crezut ca e din cauza caldurii si a aborbantului care ma jenat un pic , a doua zi s-a mai redus (nu am mai pus absorbant zilnic )  si azi iar s-a marit dupa ce am inceput sa folosesc iar ab zilnic.Am fost la doctor si mi-a dat  fluocinolon si atat .Fluocinolonul reactioneaza cu antibb ? pe prospect spune ca e in combinatie cu antibiotic .farmacista mi-a spus ca nu dar am citit si sunt in dubii.multumuesc

#2 2008-06-23 19:40:26

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: IRITATIE SAU REACTIE LA ANTIBB

fluocinolon nu interactioneaza cu antibebe.
poate cosl ala sub piele e de la epilat smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3 2008-06-24 00:35:08

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poate fi vb de foliculita...cum zicea choco...de la epilat...vor trece smile

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-08-29 17:12:54

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Fetelor poate sunt offtopic dar nu stiu sa creez un topic nou asa ca m-am gandit sa postez aici...e vb tot de o iritatie...ideea e ca as vrea sa va intreb daca vi s-a intamplat vreuneia dintre voi sa aveti reactii adverse de la Cervugid ...ideea e ca mi-a aparut o iritatie ciudata....pe zona decolteului, pe partea dreapta...este ca o multime de cosulete mici oarecum de culoarea pielii...poate putin mai roz, si mi s-au extins pe umar si spre spate...nu ma ustura...doar simt o mica...f mica sensibilitate, iar daca incerc sa storc ma dor!A patit vreuna dintre voi asa ceva?Sa fie de la Cervugid?:(Nu as vrea sa fiu obligata sa intrerup tratamentul pt k ma simt bine de la el...iar pe prospect nu apar efecte adverse...mai iau si Carpicon supozitoare dar astea-s 100% naturale si contin propolis...nu cred ca e cazul...of....sad(Daca aveti idee ce ar putea fi....grater

Today, everything's OK!smile

#5 2008-08-29 17:15:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cervugid e tratament local. e ca si cum ti-ai pune picaturi in ochi si ai intreba daca de la picaturi ai batatura la degetul mare de la picior tongue

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.