|
Nu esti logat.
Rasp pls#1 2008-08-29 20:26:32
rasp plsbuna. am si eu o intrebare. 2 zile consecutiv, in fiecare zi, cam dupa 9 ore dupa ce am luat pastila am avut scaun moale. sa ma ingrijorez daca am facut dragoste in aceasta perioada? mersi mult. Offline #2 2008-08-29 20:37:03
Re: rasp plsbuna seara, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile aflate cu ocazia vizitarii site-ului dvstra, referitor la tratamentul cu ovule "cervugid" in prezent, urmez un astfel de tratament, pentru prima data,la recomandarea medicului ginecolog .... totusi, credeti ca partenerul nu ar trebui sa faca, la randul lui, un control pentru siguranta..?? si daca da, unde poate fi efectuat acest control..?? Offline #3 2008-08-29 20:48:31
Re: rasp pls
Nu-ti fa probleme, pilula se absoarbe in 4 ore, esti ok. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2008-08-29 20:52:57
Re: rasp plsmersi mult. eram putin stresata ca ma gandeam ca nu a apucat sa se absoarba pastila, ca nu inteleg de ce daca intarzii 12 ore cu pastila nu mai esti protejata, si in pauza de 7 zile, desi nu iei pastile, esti protejata. nu era o catastrofa daca nu se absorbea pastiluta, numai ca eu nu sunt inca pregatita pt un Ultima oara a fost editat de ela_ralu2006 (2008-08-29 20:57:23) Offline #5 2008-08-29 20:54:25
Re: rasp plsIn pauza de 7 zile protectia iti este asigurata de cele 21 de pilule luate corect. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-29 20:57:24
nu iti putem rasunde atat timp cat nu stim despre ce e vb... mami de minuni Offline #7 2008-08-29 21:43:20
Re: rasp plsam o problema care de cateva nopti nu ma lasa sa dorm.....acum aproape 2 ani am facut cadida, si eram obligata ca in fiecare luna sa merg la ginecolog pt tratament, odata cu tratamentul doamna doctor imi facea si amalizele de secretie iar pe lg asta si testul papanicolau......stiind ca acest test se face de cel mult 2 ori pe an, dansa mia zis ca nu i nicio problema daca il fac decateori am ocazia e bine pt mine .acum va rog din suflet sa mi raspundeti la ac mail....si sa mi spuneti daca exista riscul sa fii patit ceva din cauza ca timp de 1 an am facut ac test papanicolau.sunt speriata!am unele riscuri sau exista unele riscuri care pe viit sa am probleme....sau nu pot avea copii.....sau la orice altceva?astept raspuns si va multumesc din suflet! Offline #8 2008-08-29 21:44:54
fiindca o pastila are eficacitate 36 ore Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-29 21:45:51) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|