|
Nu esti logat.
Am gresit????????/#1 2008-08-30 20:42:33
am gresit????????/Buna ziua! Offline #2 2008-08-30 20:57:26
Re: am gresit????????/Adica incepand cu a 7-a pastila vei fi sigur protejata. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2008-08-31 08:44:03
Re: am gresit????????/Buna! Am si eu o problema,stau intr-un oras uitat de lume in care nu exista nici un cabinet de planning si nici nu pot sa ma duc in alt oras asa ca am incercat sa ma informez cat mai mult pe diferite forumuri despre anticonceptionale si am inceput sa iau Yasmin.Sunt la primul blister si vreau sa stiu daca exista vreun pericol de a ramane insarcinata din moment ce aceste pastile nu mi-au fost recomandate de nici un medic desi nu sufar de nici o boala precizata in prospect si le iau ca la carte.Stiu ca nu este corect ceea ce fac dar nu vreau sa am un bebe pentru ca este mult prea devreme. Va multumesc anticipat! Offline #4 2008-08-31 09:29:04
Re: am gresit????????/multumesc pentru sfat miha_g,sunt constienta ca nu am procedat corect si cred ca majoritatea parerilor vor semana foarte mult cu a ta,multumesc inca o data pentru raspuns! Offline #5 2008-08-31 12:24:22
Re: am gresit????????/multumesc mult de tot pt sfat..... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|