homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am gresit????????/

#1 2008-08-30 20:42:33

marius adelina
New member
Inregistrat: 2008-08-30

am gresit????????/

Buna ziua!
Am o mica problema pe care nu stiu cum sa o tratez. Va rog mult sa imi dati un raspuns cat mai curand pentru ca imi fac mari griji.
E pentru prima oara cand iau anticonceptionale. Am fost la medic ca sa fac analize, deci mi le-a recomandat medicul. Problema e ca trebuia sa imi vina ciclul pe data de 28 si prima zi absorbantul doar s-a patat un pic, nici nu stiu macar daca era inceput de menstruatie? Dar aveam dureri de burta si era umflata, adica erau semne de menstruatie si mereu mi-a venit la timp? Eu am luat din acea zi prima pastila Karissa si dupa asta nu am mai avut ciclu. Pur si simplu d?j? am luat trei pastile si nici semen sa imi revina ciclul?.Nu stiu ce o sa fie si sunt disperata? Daca o sa am relatii sexuale in urmatoarele 4 zile exista riscul sa raman insarcinata? Mai sunt protejata de pastile? Isi fac efectul? Ce ar trebui sa fac?

#2 2008-08-30 20:57:26

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: am gresit????????/

Adica incepand cu a 7-a pastila vei fi sigur protejata.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2008-08-31 08:44:03

gugu
New member
Inregistrat: 2008-08-27

Buna! Am si eu o problema,stau intr-un oras uitat de lume in care nu exista nici un cabinet de planning si nici nu pot sa ma duc in alt oras asa ca am incercat sa ma informez cat mai mult  pe diferite forumuri despre anticonceptionale si am inceput sa iau Yasmin.Sunt la primul blister si vreau sa stiu daca exista vreun pericol de a ramane insarcinata din moment ce aceste pastile nu mi-au fost recomandate de nici un medic desi nu sufar de nici o boala precizata in prospect si le iau ca la carte.Stiu ca nu este corect ceea ce fac dar nu vreau sa am un bebe pentru ca este mult prea devreme. Va multumesc anticipat!

#4 2008-08-31 09:29:04

gugu
New member
Inregistrat: 2008-08-27

multumesc pentru sfat miha_g,sunt constienta ca nu am procedat corect si cred ca majoritatea parerilor vor semana foarte mult cu a ta,multumesc inca o data pentru raspuns!

#5 2008-08-31 12:24:22

marius adelina
New member
Inregistrat: 2008-08-30

multumesc  mult de tot pt sfat.....wink

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.