|
Nu esti logat.
Uscaciune vaginala-menopauza?#1 2008-08-31 14:35:14
uscaciune vaginala-menopauza?Am 34 ani si de vreo trei ani a disparut interesul meu pentru sex din cauza uscaciunii vaginale. Nu ma excita nimic, am incercat toate metodele posibile, inclusiv lubrifianti, am facut o gramada de analize ginecologice, am apelat la o gramada de ginecologi, am renuntat de mult la anticonceptionale si la gelul intim tot la recomandarea medicului. Nu stiu ce sa mai fac. De fiecare data cand incerc sa fac sex cu logodnicul meu, cu care sunt de 5 ani impreuna, ma deranjeaza, nu ma excit, nu ma umezesc deloc , ma jeneaza orice atingere in zona intima, il deranjeaza si pe el. De curand am citit pe internet de lipsa estrogenului, de insuficienta ovariana prematura care e un fel de menopauza prematura, ceea ce provoaca acea uscaciune vaginala. Nu mai stiu ce sa cred. Acum trei ani cand am inceput sa am aceste probleme aveam 31 de ani. Se poate vorbi de menopauza la aceasta varsta? Daca nu, care sa fie problema? Offline #2 2008-08-31 17:13:06
Re: uscaciune vaginala-menopauza?analize hormonale ai facut? mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|