homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog mult sa ma ajutati!!!

#1 2008-08-31 21:04:16

crisstinna22
Membru
Inregistrat: 2008-08-31

Va rog mult sa ma ajutati!!!

Buna tuturor.

As vrea sa va rog sa imi dati cateva sfaturi caci sunt intr-o situatie extrem de ciudata. Am 24 de ani si iau Desorel de 5 ani. Ciclul meu era foarte regulat si niciodata nu imi intarzia, din contra imi venea chiar la ora fixa. In acesta luna am terminat folia pe 22.08 iar pe 26.08 trebuia sa imi vina. pentru prima ora in viata nu mi-a venit ciclu si sunt terminata pentru ca sunt departe de casa (Londra) iar aici sa ajungi la ginecolog trebuie sa si foarte bolnava(o mare tampenie). Nu stiu ce sa fac...exista posibilitatea sa raman (nu am uitat sa iau nici o pastila). Ce credeti ca ar fi de facut. Orice sfat e bine venit caci nu stiu ce e de facut.

#2 2008-08-31 21:10:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: Va rog mult sa ma ajutati!!!

daca le=ai luat corect nu ai cum sa fii insarcinata
poate ai racit sau poate ar trebui schimbate

#3 2008-08-31 21:18:53

crisstinna22
Membru
Inregistrat: 2008-08-31

Re: Va rog mult sa ma ajutati!!!

Nu stiu daca am facut bine sau nu insa eu ieri trebuia sa incep urmatoarea folie si am si inceput-o. Am sa incerc sa merg din nou la doctorul de aici sa ma rog de el sa ma trimita la ginecologie. si o sa-mi fac si un test de sarcina ca sa nu ma mai stresez.Multumesc mult pentru sfaturi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.