homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sal :D

#1 2008-09-01 01:03:55

diiiiaaaa
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-03-27

sal :D

o intrebare smile
folosesc ac yasmin si vreau sa ma apuc de capsula de slabit , pastila acea care garanteaza ca slabesti ...exista vreun risc sa scada efectul ac ...?!! vreau niste raspunsuri cat mai sigure pentru ca vreau sa slabesc dar nu vreau nici sa scada efectul pastilelor ...va rog sa ma ajutati

Traieste-ti viata cat mai esti copil!!!Bucura-te de viata!!!!

#2 2008-09-01 01:08:47

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: sal :D

Daca ne spui cum se numeste sau ce contine acea pastila poate iti putem da un raspuns.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2008-09-01 01:10:58

diiiiaaaa
New member

Asa se numeste "capsula de slabit " , acesta este linkul unde arata compozitia ei http://arpfarm.uv.ro/slabit.html multumesc mult!

#4 2008-09-01 01:32:07

dia2010
Hero member

Compozitia nu interactioneaza cu AC. Ai grija eventual sa nu faci diaree puternica de la ele, ca atunci e problema cu AC.

offtopic chiar crezi in reclama lor? Stiu ca suna frumos si asta ne-am dori toate, sa luam o pastila pe zi si sa nici nu ne dam seama cum se topesc de la sine kg in plus smile Alimentatia echilibrata completata cu miscare garanteaza slabirea sanatoasa, nu toate pastilele minune de pe lume.
Interesant! Are aceeasi compozitie cu asta: http://anunturi.netflash.ro/hobby/sport … -9023.html
Oare de ce se vinde sub denumiri si aspect diferit?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#5 2008-09-01 01:42:45

diiiiaaaa
New member

Aia nu stiu , si da cred ;prietena mea a slabit 3 kg intr-o saptamana de la ele si alta prietena de a mea doar 1 , si vreau sa incerc , multumesc oricum!!!

Publicitate

loading...

#6 2008-09-01 01:45:50

dia2010
Hero member

In cazul asta bafta! Si sa ne tii la curent cu evolutia smile
Am si io o colega de servici care ia. Io nu prea am incredere. As vrea s-o vad peste 6 luni, 1 an, sa vad efectele si reactiile pe termen lung.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.