homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme genitale

#1 2008-08-31 22:43:08

pink4wdm
New member
De la: pantelimon,bucuresti
Inregistrat: 2008-01-09

probleme genitale

Nici nu stiu cum sa incep...eu knd eram mai mik am avut herpes iar prietenul meu a luat de la mine si in vara asta i s-a declansat, aparandu-i pe penis..a fost la doctor si i s-a dat un tratament cu injectii si alte solutii dar problema este k tot nu ii dispare..eu intr-un timp aveam cam aceleasi simptome fiziologice dar apoi au disparut..in aceeasi perioada in care a fost el la doctor am fost si eu si m-i s-a spus k am o iritatie si am primit de asemenea un tratament..de vreo doua luni noi nu am mai facut sex iar aseara knd am incercat el a simtit ca s-a rupt ceva si apoi a constat k sangerez..nu mult dar secretia are un aspect rozaliu. Nu inteleg ce anume s-ar fi putut intampla..oare s-a declansat si la mine? dc anume nu ii trece lui? mentionez k lui i se umflase penisul iar dupa injectii s-a retras dar in schimb au ramas ranile, ma refer la pielea care i-a crapat plus k i s-a rupt si acea ata cum se zice k nu cunosc alta denumire...mi-e frica..ce ar putea fi..nu ar fi trebuit sa se vindece dupa ce a facut tratamentul?...pe mine de ce ma doare knd o facem..inainte nu aveam astfel de probleme...o faceam si de 4 ori pe zi iar acum nici nu poate sa ma atinga k simt k o usturime atunci knd se freaca..va rog spuneti-mi k o sa fie bine imi este frika nu inteleg ce anume se intampla..nu stiu pe cine sa mai intreb..nu mai am incredere in doctori asa de mult...

#2 2008-09-01 08:59:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: probleme genitale

trebuie mers din nou la doctor si fascut analize de secretie si un papanicolau. cat timp leziunile sunt active nu se face sex...mai ales neprotejat - il tot mutati de la unul la altul probabil

mami de minuni hjarta

#3 2008-09-01 21:29:46

pink4wdm
New member
De la: pantelimon,bucuresti
Inregistrat: 2008-01-09

am inteles da unde anume sa merg ca peste tot unde ma duc ni se da un tratament care nu are rezultat...

#4 2008-09-02 11:23:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pink...dute la dna dr Silvia Niculescu de la Marie Stopes Bucuresti...si in plus pe langa trat ptproblema voastra eu zic ca nu ar strica si unulpt cresterea imunitatii...asta ar putea fi o explicatie pt recidive...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.