|
Nu esti logat.
Aspirina#1 2007-02-21 13:15:29
aspirinaaspirina in perioada ciclului menstrual are vre un efect negativ?poate curge mai mult?ce stiti? Offline #2 2007-02-21 17:05:42
Re: aspirinaeu n-am auzit asa ceva pana akuma,da` cine stie..mai asteapta pareri... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-02-21 17:09:08
Re: aspirinaMie asa imi zicea bunica cum ca aspirina dilata vasele de sange si k scurgerile in timpul menstruatiei vor fi abundente ca efect al acesteia Offline #4 2007-02-21 17:19:49
Re: aspirinaalgocalminul stiu ca provoaca cheaguri...de aspirina nu stiu numic! Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-22 10:49:14
Re: aspirinami a zis un medic ca daca i au un diclofenac si jumate de aspirina in fiecare zi scap de diversele inflamatii ale ovarelor si imi ajuta si fertilitatea si mi a zis sa i au din prima zi de ciclu 30 zile dar mie cam frica sa nu imi curga fff mult. Offline #7 2007-02-22 11:34:52
Re: aspirinaintr-adevar aspirina ca si vinul(mai ales cel rosu) (gust-acru) face ca sangerarea sa fie mai abundenta... clorocalcinul, ca si berea,(gust amar) au efectul opus. acum depinde de organism, pt unele fete e mai multi sau mai putin valabil. dar daca ai luat aspirina si iti curge mai mult, nu e chiar un efect negativ. gandeste-te ca sangele ala va fi inlocuit cu unul nou si curat. (e si unul din motivele pt care femeile traiesc mai mult ca barbatii ) asta presupunand ca nu este o diferenta f mare d menstruatie d la o singura aspirina. Offline #8 2007-02-22 13:30:51
Re: aspirinadanaioana, povestea cu inlocuirea singelui prin menstruatie, fapt prelungutor de viata e complet falsa. In rest, ce zici tu, e relativ corect. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|