homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Surgere maronie inchis cu doua sapt inainte de ciclu

#1 2008-09-02 18:24:41

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

surgere maronie inchis cu doua sapt inainte de ciclu

buna.si bine v-am regasit.Am o mica problema.

I-au anticonceptionale de 5 luni de zile si totul e bine si oki m-am impacat cu ele ff bine.I-au malvelon 28.numai ca luna asta am o problema.mi-a venit ciclul regulat si oki dar am uitat sa tot i-au pastila acuma 2 sapt 1  si saptamana asta 2 iar ieri a inceput sa am niste scurgerii maronii inchise.eu pana la urmatoarea menstra mai am 2 saptamani.se poate sa fie o raceala?
tin sa precizez ca in ultimele 3 saptamani am avut contact sexual dar cu prezervativ.Nu inteleg ce poate fii,o fii ca am uitat sa iau ac?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.chiar am mare nevoie.

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#2 2008-09-02 18:50:49

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

Re: surgere maronie inchis cu doua sapt inainte de ciclu

eu cred ca este de la patilutale uitate. ai uitat 3 pastile in total, din care 2 in sapt. asta. ca daca spui ca te intelegi bine cu antibebele, nu ar prea avea cum sa fie spotting. si mai ales ca nu esti in primele 3 luni de cand le iei. mai asteapta si alte pareri, dar eu cred ca pasilele uitate sunt cauza aparitiei sangerarii.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#3 2008-09-02 19:13:55

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dap d ela pastilele uitate sangerezi smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-09-02 22:05:45

codynna
Full member
Inregistrat: 2007-07-03

si cat ma tine aceste sangerari?sau ce pot face sa nu mai apara?hellp me pls

Cand e totul trist...kand nu vezi lumnitza d la capatul tunelului...gandeste-te ....k undeva in lume....exista o persoana care tzine la tn.....si ca orice ai face...oricat de mare ar fi distantza spre lumina.....ai vointza...pntr ca e mult mai aproape decat crezi:P

#5 2008-09-02 22:06:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

sincer nu stiu cat o sa tina nici d eoprit nu poti sa o opresti.ai grija sa iei corect de acum pastilele

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-03 13:34:42

robyna
Membru
Inregistrat: 2008-09-03

Si eu iau anticonceptionale de 2 ani,dar acum mi s-a intamplat ca la jumatatea foliei sa am o scurgere crem-maronie,care s-a transformat in menstruatie (!?),e insotita de dureri de burta,de fapt simptome asemanatoare sarcinii. Ce credeti ca poate fi? Sa intrerup medicatia?Va multumesc!

There are nine million bicycles in Beijing/That's a fact,/It's a thing we can't deny/Like the fact that I will love you till I die./There are six Billion people in the world/More or less/and it makes me feel quite small/But you're the one I love the most of all.

#7 2008-09-03 13:59:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cum adica simptome asemanatoare sarcinii?

mergi la dr care ti le-a prescris

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.