|
Nu esti logat.
Papanicolau si conizatie#1 2007-08-06 15:03:25
papanicolau si conizatieBuna, Offline #2 2007-08-06 15:19:29
Re: papanicolau si conizatieDe unde esti? Ultima oara a fost editat de didi28 (2007-08-06 15:20:46) Offline #3 2007-08-06 15:34:52
Re: papanicolau si conizatieSunt din Bucuresti Offline #4 2007-08-07 04:28:10
Re: papanicolau si conizatiebuna. zilele astea am primit rezultatele testului papanicolaou si al secretiei... facute dupa vrei 3 ani... mult timp, stiu! Offline #5 2007-08-07 12:34:18
Re: papanicolau si conizatiemell81, intr-adevar nu pareai a avea nevoie de conizatie....intra la Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-07 14:13:12
Re: papanicolau si conizatiemultumesc pentru raspuns ,m-am mai linisitit , m-am hotarat la Dr Tarpan am inteles ca activeaza la mai multe clinici particulare , inclusiv la spit Euroclinic. Offline #7 2007-08-07 15:42:14
Re: papanicolau si conizatiebuna!as avea si eu nevoie de un raspuns tot cu privire la rana pe col. acum vreo 3 luni am mers la medic datorita unor dureri persistente si am fost diagnosticata cu rana pe col. am facut testul pap si mi-a fost recomandata cauterizarea.(toate chestiile astea le-am mai scris si in alta pagina , dar mai de mult asa ca scuze daca gresesc cumva).dupa ce am f cauterzarea, am f la doua luni la control, mi-a zis ca e bine s-a vindecat, am f tratament cu cervugid si totul parea sa fie bine. insa la vreo 2 sapt a aparut o scurgere galbuie spre maro iar acum o sapt inainte de menstra a devenit din ce in ce mai inchisa la culoare si cu niste cheaguri (si a aparut din nou durerea). nu am luat niciodata ac asa ca nu are cum sa fie de la ele. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #8 2007-08-07 17:11:14
Re: papanicolau si conizatiemultumesc foarte mult pentru raspuns. Offline #9 2007-08-08 09:45:34
Re: papanicolau si conizatieacum 2 luni am fost la un control si mi sa spus ca sunt bine,mi sa facut si papanicolau si a iesit cls 2 .nu inteleg eu foarte bine ce a scris la rezultat dar mi-a dat o reteta cu fasigyn si flagyl......va rog daca se poate sa-mi spuneti si mie mai multe si cum sa procedez Offline #10 2007-08-08 10:46:40
Re: papanicolau si conizatieely_21, dupa cum descrii scurgerea cu pricina e vorba de o singerare...nu vad de ce sa o legam de cauterizare...ar merita sa mergi la un medic daca te ingrijoreaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-09-03 15:40:16
Re: papanicolau si conizatieRevin la vechea problema despre care v-am cerut sfatul acum vreun an. Cam atat a durat pana mi-am luat inima in dinti si am mers la medic. De un an de zile, inainte de menstra cu vreo doua zile dar si dupa am o scurgere maro iar menstra e cu cheaguri de sange. Azi am f la control si doctorita mi-a spus ca e posibil sa am chisturi si mi-a dat tratament cu cervugid si yasmine. Oricum ma hotarasem sa iau AC, insa va intreb pe cele care ati mai fost in situatia asta sau pe doctoressa, nu exista nici o metoda prin care sa se vada aceste chisturi (ecografie sau ceva), doar sa-ti dai cu presupusul ca s-ar putea.........Adik nu m-a linistit deloc in ceea ce priveste problema mea. tot ce ma invinge ma face mai puternica Offline #12 2008-09-03 15:43:18
Re: papanicolau si conizatiese vad la ecografie! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|