|
Nu esti logat.
Inflamare col uterin-2#20 2008-09-03 19:39:54
Re: inflamare col uterinstiu ca nu e acelasi lucru, tocmai asta scriam mai sus, cultura a iesit bine....... eu i-am amintit de micile semne de intrebare referitoare la candida, i-am zis ca nu am mai luat antibiotic de multisor, initial cand m-a vazut la consultatie, i s-a parut si lui ca ar fi ceva care vine din col.... Amira C. Offline #21 2008-09-03 20:58:21
Re: inflamare col uterinScuze...poate sunt Off topic, dar mi-a fost frica sa nu deschid alt topic care sa mai existe... Offline #22 2008-09-03 20:59:40
Re: inflamare col uterindaria poate nu strica sa mearga si la alt medic.antibiotic ar fi trebuit sa ia dupa avort VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #23 2008-09-03 21:07:47
Re: inflamare col uterinNu a luat nimic dupa avort, sunt tare speriata...surioara mea e sanatoasa de regula, are 31 ani si un copil si aproape niciodata nu afoat racina...dar bolnava!..a fost prima oara cand am auzit-o ca se vaita de ceva, asta m-a speriat rau de tot, inseamna clar ca se simte rau. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|