homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamare col uterin-2

#20 2008-09-03 19:39:54

amiracurus
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-08-05

Re: inflamare col uterin

stiu ca nu e acelasi lucru, tocmai asta scriam mai sus, cultura a iesit bine....... eu i-am amintit de micile semne de intrebare referitoare la candida, i-am zis ca nu am mai luat antibiotic de multisor, initial cand m-a vazut la consultatie, i s-a parut si lui ca ar fi ceva care vine din col....
visslar

Amira C.

#21 2008-09-03 20:58:21

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Scuze...poate sunt Off topic, dar mi-a fost frica sa nu deschid alt topic care sa mai existe...
Sora mea a facut un avort cam acum 6 saptamani, dupa 4 sapt i-a venit menstruatia normal, apoi cam la o saptamana a inceput din nou sa se pateze si sangele a spus ca-i miroase urat (a zis ea ca a putrefactie). Ieri toata ziua a durut-o rau mijlocul si burta si azi a fost la dr. care a chiuretat-o. I-a facut eco si control si i-a dat antibiotic spunandu-i ca are infectie.
Vreau sa stiu daca e periculos, daca e normal si daca ar fi cazul sa consulte si alt medic. Eu sunt speriata ptr ca o vecina de la mine din bloc a facut septicemie dupa un avort si de atunci am ramas cu frica.

#22 2008-09-03 20:59:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daria poate nu strica sa mearga si la alt medic.antibiotic ar fi trebuit sa ia dupa avort

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2008-09-03 21:07:47

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Nu a luat nimic dupa avort, sunt tare speriata...surioara mea e sanatoasa de regula, are 31 ani si un copil si aproape niciodata nu afoat racina...dar bolnava!..a fost prima oara cand am auzit-o ca se vaita de ceva, asta m-a speriat rau de tot, inseamna clar ca se simte rau.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.