|
Nu esti logat.
Era tarziu?#1 2007-02-23 12:58:59
era tarziu?ieri de dimineata am constatat ca mi-a venit ciclul ,iar pastila de mercilon am luat-o abia la ora 22.00.Era tarziu? Trebuie sa folosesc protectie?Multumesc f mult! o zi buna! Offline #2 2007-02-23 13:00:46
Re: era tarziu?Nu era prea tarziu ai luat pastila foarte bine din prima zi de ciclu. esti protejata chiar de la prima pastila:) nu este nevoie de protectie suplimentara VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-02-23 13:31:43
Re: era tarziu?Multumesc foarte mult! Offline #4 2007-02-23 13:34:27
Re: era tarziu?cu placere:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|