|
Nu esti logat.
Xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?#1 2008-09-02 19:13:10
xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?iau xenical de 4 luni. am inceput sa iau yasmin(am mai folosit yasmin si acum 6-7 luni) pt reglarea menstrei. Intrebarea mea este: daca iau xenical si yasmin in aceeasi perioada risc sa raman insarcinata? Pe prospectul xenical scrie ca in cazul diareei scade eficacitatea anticonceptionalelor. va rog sa ma lamuriti de ce s-ar intampla asta? si daca nu am stari de diaree pot folosi linistita aceste 2 medicamente fara riscul unei nedorite sarcini? Ultima oara a fost editat de saitan (2008-09-02 19:14:20) Offline #2 2008-09-02 19:21:43
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?ptce iei xenical..din ce categorie de mediacmente face parte? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-09-02 19:22:44
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?uite aici alina k n-am timp sa citesc akum Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-09-02 19:26:23
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?pt sto[parea obezitatii..nu apre a ridica probelme. adica nu cred ca intercationeaza. eu zic nu Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2008-09-02 22:14:54
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?buna ziua ,eu sunt noua pe aici dar am o mare nelamurire daca am luat cateva zile lindaxa si dupa aceea mi-am dat seama ca as putea fi insarcinata si le-am oprit imediat este vreo problema ....se poate intampla ceva cu bebe ...ca doar le-am luat cam pana intr-a 10 zi de menstra si apoi m-am oprit ca m-am gandit poate as putea ramane insarcinata .....Va multumesc. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-02 23:36:31
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?pai depinde...cate zile le ai luat...cand ai avut contacte...in principiu ar trebui sa fie ok...dupa ce are loc nidarea sunt mai mari problemele daca sunt luate... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-09-03 20:52:39
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?am luat doar 8 zile incepand din prima zi de menstruatie ca asa m-am gandit eu sa incep si in ziua a 8a m-am oprit deci pe perioada ovulatiei nu am luat si nici dupa aceea.. Offline #8 2008-09-03 23:34:44
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?atunci stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-09-03 23:46:08
Re: xenical si anticonceptionale- eficacitate sau sarcina?"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|