|
Nu esti logat.
Despre nerespectarea orarului pilulelor-2#20 2008-09-04 10:18:05
Re: despre nerespectarea orarului pilulelorfaci cum crezi tu baby dar sa nu te zapacesti mai rau in zile asa.... sincer nu vad cum poti sa uiti sa incepi alta folie dupa 7 zile....in fine... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-09-04 10:18:09
Re: despre nerespectarea orarului pilulelorNu inteleg cum sa te incurci, numara 7 zile de cand ai luat ultima pastila activa si in a 8a incepi folia urmatoare, nu conteaza cate pastile inactive ai luat.... Offline #22 2008-09-04 10:20:51
Re: despre nerespectarea orarului pilulelorNici eu nu stiu cum m-am incurcat asa rau...nu am avut nici o problema in 11 luni de cand iau AC...deci nu e nici o problema cu pauza de 5 zile,nu?nu deregleaza nimic,nu afecteaza nimic? Offline #23 2008-09-04 10:24:09
Re: despre nerespectarea orarului pilulelornu e problema, dar sa nu vii dupa aia sa ne spui ca din cauza asta te-ai incurcat mai rau si pastilele alea inactive nu le mai lua daca te incurca, cum zice doctoressa, in locul lor papa cate o bombonica Offline #24 2008-09-04 10:26:39
Re: despre nerespectarea orarului pilulelorPai cum m-as putea incurca mai rau,astazi incep noua folie(dupa 5 zile pauza) si apoi procedez ca inainte:21 pastile-7 zile pauza,nu e ok asa? Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-04 10:38:34
Re: despre nerespectarea orarului piluleloro intrebare am si eu k am citit ceva pe forum care m-a derutat Eu de obicei iau pastilele in jur de ora 23. Sambata am luat pastila mai devreme pe la 20 fara ceva. E vreo problema dak am luat pastila mai devreme? A trebuit sa plec de aksa si am zis sa o iau mai devreme k sa nu mai stau cu grija ei... Mentionez k dum am luat pastila la 21.. si de atunci le iau pe la 22 , 22:30... Offline #26 2008-09-04 10:39:30
Re: despre nerespectarea orarului pilulelornu sunt prob VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2008-09-04 10:40:33
Re: despre nerespectarea orarului pilulelorms evilpink Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|