|
Nu esti logat.
Efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionale#1 2006-12-19 15:47:14
efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionalebuna, Offline #2 2006-12-19 16:10:39
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleCristina_Raf, cosurile acelea despre care zici vor aparea ori de cite ori vei intrerupe tratamentul cu Diane-35 si nu va mai avea loc supresia pe receptorul testosteronic. Restul starilor despre care vorbesti se incadreaza in nota comuna a aceleiasi afectiuni. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2006-12-19 16:23:22
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionalebuna. Offline #4 2007-01-21 23:22:31
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaledoctoressa,in cazul in care acneea nu este f pronuntata,dar totusi exista si deranjeaza destul,crezi ca diane ar rezolva problema fara sa recidiveze?tinand cont de faptul ca am in curand 18 ani,iar jeanine a reusit sa modereze problema dar nu in totalitate si acum am intrerupt pt 1 luna.as dori sa incep cu diane pt urmatoarele 6 luni,tinand cont de varsta si gravitatea problemei(nu f mare) crezi ca ar putea sa ajute? Offline #5 2007-01-22 16:14:27
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleva rog as dori si eu un raspuns,as vrea sa incep cat mai curand acest tratament Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-22 16:30:24
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaledanna, daca acneea nu e foarte puternica eu zic sa incerci un alt anticonceptional. oricum, diane le iei doar recomandate de medic. astea au regim special. Nobody home Offline #7 2007-01-22 17:06:07
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleam incercat jeanine dar fara rezultate spectaculoase...nu pot sa spun ca nu mai am si de aia ma gandesc ca poate o doza mai mare m`ar ajuta mai mult,cum ar fi diane,dar nu as vrea dupa ce intrerup sa ma trezesc iar cu dragalasa acnee sacaitoare.... Offline #8 2007-01-22 17:22:50
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleam inteles ca ai incerca janine si nu te-a scapat definitiv de acnee. dar cat timp ai luat? si poate ca altele iti vor face mai bine... fati totusi timp sa mergi la planning. Nobody home Offline #9 2007-02-23 15:31:22
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleAm si eu o nelamurire. Doctorul mi-a recomandat sa schimb Novynette cu Karissa, pentru ca mi-a aparut spotting in timp ce luam pastilele. Inainte sa iau anticonceptionale aveam acnee sub forma de pustule, iar de la Novynette m-am curatat f bine, nu mai am acnee deloc. Oare daca incep Karissa vor reapare cosurile? Karissa, din cate stiu, contin gestoden, iar Novynette contin desogestrel. Care e diferebta intre aceste tipuri de hormoni? Offline #10 2007-02-23 16:04:08
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleformula chimica. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-02-23 16:12:58
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleMersi pt raspuns. De cand iau Novynette mi-a fost mult mai greu sa-mi mentin greutatea, sper ca luand Karissa imi va fi mai usor, datorita continutului mai redus de hormoni. Ultima oara a fost editat de Larissa22 (2007-02-23 16:13:50) Offline #12 2007-02-23 16:15:17
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionalefac parte din fix aceeasi categorie de contraceptive si anume ultramicrodozate...nu doza de hormoni te-ar putea ajuta, ci reactia organismului tau la progestativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-02-23 16:24:25
Re: efecte dupa intreruperea tratamentului cu anticonceptionaleprogestativul e "vinovatul" de pofta de mancare? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|