homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

VA ROG, AS DORI SA-MI OFERITI O SOLUTIE PT A TRATA AFECTIUNILE CAUZATE

#1 2008-09-04 13:50:56

madmax
Membru
Inregistrat: 2008-09-04

VA ROG, AS DORI SA-MI OFERITI O SOLUTIE PT A TRATA AFECTIUNILE CAUZATE

VA ROG, AS DORI SA-MI OFERITI O SOLUTIE PT A TRATA AFECTIUNILE CAUZATE DE CONDILYNE! Pt prima oara cand am aplicat solutia in zona genitala a avut efect normal, indepartand negii cauzati de virusul papyloma, insa acum au reaparut in zone invecinate cu cele anterioare si am refolosit solutia. Mentionez ca de aceasta data mi-a provocat rani asemanatoare cu infectii locale la nivelul pielii, neplacut mirositoare si extrem de dureroase. Banuiesc ca sunt reactii adverse datorita faptului ca nu am protejat corespunzator zona din imediata apropiere a negilor, solutia intinzadu-se si pe pielea sanatoasa prin transpiratie. As dori sa stiu cum pot trata afectiunile. Multumesc.

#2 2008-09-04 14:17:47

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

Re: VA ROG, AS DORI SA-MI OFERITI O SOLUTIE PT A TRATA AFECTIUNILE CAUZATE

cerd ca ar trebui sa mergi la un dermatolog ca el ar sti cel mai bine ce sa faci si intre timp ai putea sa te speli cu niste ceai de musatel, galbenele sau pelin. unul din ele.
cine ti-a recomandat sa folosesti condyline? aveai negi si in inetrior in vagin?

Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-09-04 14:36:02)

hjarta

#3 2008-09-04 14:56:06

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cel mai probabil ai arsuri acolo in zona! eu zic sa nu iti mai dai o perioada cu solutia sa aplici o crema grasa acolo ca cea de galbenele si sa ai o igena ceva mai riguroasa decat in mod normal spala exteriorul doar cu un sapun cu ph-neutru cum sunt cele d ela Dove sau cele pt.bebelus.si sa te intorci la medic eventual sa le cauterizezi smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-09-04 14:59:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

condyline cel mai bine e sa fie aplicat de dr tocmai pt a preintampina astefel de accidente. io zic sa mergi la dr

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.