|
Nu esti logat.
Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiat-2#20 2008-09-03 23:38:33
Re: Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiat
am un amic care mi-a povestit ca i-a murit logodnica insarcinata in 5 luni intr-un accident de masina. el a scapat. a zis ca a fost distrus....si nah...inca nu si-a revenit complet....dar macar a inceput sa mai iasa prin oras, cu baietii.... dar il mai apuca disperarea cateodata...cand isi mai aminteste. nu cred ca ceva de genul asta poate trece vreodata de tot. Imi zicea intr-o seara ca acum trebuia sa fie casatorit, cu un copil de aproape un an... Probabil toata viata se va gandi "acum copilul meu ar fi avut 2-3-5 ani". e greu. in fata mortii te simti...neputincios. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #21 2008-09-03 23:41:56
Re: Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiatwow Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #22 2008-09-04 00:05:33
Re: Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiatprea trist.. Offline #23 2008-09-04 00:13:10
Re: Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiat
chiar Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #24 2008-09-04 17:43:51
Re: Scrisoare de dragoste - declaratia unui baiatm-a pus naiba sa citesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|