|
Nu esti logat.
Scleroza multipla#1 2008-08-19 19:57:52
scleroza multiplaam scleroza multipla si nimeni n-a stiut sa-mi recomande un contraceptiv. in majoritatea prospectelor ori e contraindicat (logest) sau in celelalte spune ca daca apare sau e prezenta o amorteala la orice parte a corpului sa se intrerupa administrarea. de la mine putere iau diane 35. e bine? e altceva mai compatibil cu boala mea? sunt pe betaferon (rebif 44) dar acesta nu are nici o contraindicatie legat de contraceptie... Offline #2 2008-08-19 19:58:55
Re: scleroza multiplanu e bine sa iei de la tine putere Offline #3 2008-08-19 20:05:03
Re: scleroza multiplasunt si asistent de farmacie..am citit tot..la plenning mi s-a spus ca ar fi mai bine sa merg pe metode nehormonale...dar nu am incredere in ovule, foite... Offline #4 2008-08-19 20:05:58
Re: scleroza multiplada...nu ofera o protectie la fel de buna ca ac dar...ar trebui sa vb cu medicul care te tine sub observatie..sa vezi ce zice Offline #5 2008-08-20 07:38:52
Re: scleroza multiplao sa ii las un link doctoressei sa vad iti raspunda si dansa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-04 11:20:45
Re: scleroza multipla
nu mai lua diane Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-09-04 18:09:56
Re: scleroza multiplamultumesc de raspuns...am sa mai consult inca un medic... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|