|
Nu esti logat.
Informatii despre micoza vaginala#1 2008-09-05 13:02:17
Informatii despre micoza vaginalaBuna ziua!Sunt nou inscrisa in acest forum si as dori sa aflu mai multe despre micoza vaginala.... de curand am facut o consultatie ginecologica si mi-a gasit micoza vaginala. Eu am luat marvelon vreo 3 ani, si de vreo luna vroiam sa il schimb pt c am auzit ca ingrasa. Dr la care am fost mi-a confirmat acest lucru, si chiar la palparea sanilor, mi-a spus ca am cativa noduli....poate sa fie de la contraceptive?este ceva grav??APOI mi-a gasit aceasta micoza, dar mi-a aratat ca am si o mica rana pe colul uterin..aceasta din urma are vreo treaba cu micoza?sau micoza in asta consta??ce spuneti?? Si ca contraceptiv, mia dat harmonet...e mai bun ca marvelonul??are o concentratie mai mica?? Offline #2 2008-09-05 13:06:36
Re: Informatii despre micoza vaginalasi uitase-m, mi-a mai spus ca am eroziune pe ambele buze ale colului uterin... Offline #3 2008-09-05 13:07:06
Re: Informatii despre micoza vaginalaacum ce sa cred ...ca avea dreptate, sau am dat eu peste un medic varza?? Offline #4 2008-09-05 13:09:45
Re: Informatii despre micoza vaginalaMicoza inseamna ca ai o ciupercutza care-si face de cap pe acolo, de-aia ti-a dat si acest tratament. E posibil sa treaca din prima sau e posibil sa mai fie nevoie si de alte tratamente... e greu de zis. #5 2008-09-05 13:10:39
Re: Informatii despre micoza vaginaladupa 3 ani de luat ai zis sa le schimbi ca ingrasa...te-ai ingrasat? nu de alta da suna ciudat... mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|