homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Informatii despre micoza vaginala

#1 2008-09-05 13:02:17

gabitza21
Membru
Inregistrat: 2008-09-05

Informatii despre micoza vaginala

Buna ziua!Sunt nou inscrisa in acest forum si as dori sa aflu mai multe despre micoza vaginala.... de curand am facut o consultatie ginecologica si mi-a gasit micoza vaginala. Eu am luat marvelon vreo 3 ani, si de vreo luna vroiam sa il schimb pt c am auzit ca ingrasa. Dr la care am fost mi-a confirmat acest lucru, si chiar la palparea sanilor, mi-a spus ca am cativa noduli....poate sa fie de la contraceptive?este ceva grav??APOI mi-a gasit aceasta micoza, dar mi-a aratat ca am si o mica rana pe colul uterin..aceasta din urma are vreo treaba cu micoza?sau micoza in asta consta??ce spuneti?? Si ca contraceptiv, mia dat harmonet...e mai bun ca marvelonul??are o concentratie mai mica??
Acum, pt duoa saptamani, mi-a prescris, pimafucin crema, poliginax ovule, flucoric doza unica si irigatii cu Tantum Rosa....ce spuneti, e vreo sansa sa scap de toate aceste complicatii, care sincer m-au cam speriat...
retas:f?rbannad:

#2 2008-09-05 13:06:36

gabitza21
Membru

Re: Informatii despre micoza vaginala

si uitase-m, mi-a mai spus ca am eroziune pe ambele buze ale colului uterin...

#3 2008-09-05 13:07:06

gabitza21
Membru

acum ce sa cred ...ca avea dreptate, sau am dat eu peste un medic varza??

#4 2008-09-05 13:09:45

persifona
Vizitator

Micoza inseamna ca ai o ciupercutza care-si face de cap pe acolo, de-aia ti-a dat si acest tratament. E posibil sa treaca din prima sau e posibil sa mai fie nevoie si de alte tratamente... e greu de zis.
La restul iti raspund fetele.

PS: ai warn pt ca ai 3 mesaje consecutive. Daca ai ceva de adaugat si au trecut mai putin de 15 min de la mesajul postat anterior, apasa butonul editeaza si adauga la mesajul initial.

#5 2008-09-05 13:10:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

dupa 3 ani de luat ai zis sa le schimbi ca ingrasa...te-ai ingrasat? nu de alta da suna ciudat...
micoza = ciuperca. rana = rana. rana poate fi intretinuta de ciuperca (candida)

fa tratamentul si dupa va trebui tratata si rana. aa...si fara spalaturile alea.

aaa...si ai warn. citeste regulile si invata sa editezi (dupa cum bine zice persi inaintea mea tongue )

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.