|
Nu esti logat.
Problema...-2#20 2008-09-05 13:49:57
Re: problema...Cred ca poate fi inca menstruatie. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #21 2008-09-05 14:07:19
Re: problema...Fetelor spotting-ul meu s-a transformat intr-o adevarata menstruatie cu tot cu dureri abdominale si dureri de spate. Mai am 11 zile pana termin folia (deci sunt abia la jumatatea ei) si programarea la medicul meu ginecolog e tocmai miercuri, pentru ca mai devreme nu se poate. Pana atunci ce ar trebui sa fac? Offline #22 2008-09-05 14:42:10
Re: problema...
da si eu aveam asa de multe ori inainte sa iau anticoncep.. de obicei ma tine 3-4 zile cu ac, inainte ma tinea si 5-6 zile... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #23 2008-09-05 14:43:21
Re: problema...
pai daca ai facut programare la medic sun-o si intreab-o ce poti face. eu asa fac, daca am ceva destul de urgent si nu ma poate programa pe a doua zi o intreb la telefon.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|