homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema...-2

#20 2008-09-05 13:49:57

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: problema...

Cred ca poate fi inca menstruatie.
Cate zile te tine de obicei menstruatia?
La mine se intampla ca in cele 5 zile de menstruatie sa am 4 zile apoi 1 zi nimic si apoi 1 zi in care mai vine ceva slab.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#21 2008-09-05 14:07:19

Maria191
Full member
Inregistrat: 2008-06-15

Fetelor spotting-ul meu s-a transformat intr-o adevarata menstruatie cu tot cu dureri abdominale si dureri de spate. Mai am 11 zile pana termin folia (deci sunt abia la jumatatea ei) si programarea la medicul meu ginecolog e tocmai miercuri, pentru ca mai devreme nu se poate. Pana atunci ce ar trebui sa fac?

#22 2008-09-05 14:42:10

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

vdaiana a scris:

Cred ca poate fi inca menstruatie.
Cate zile te tine de obicei menstruatia?
La mine se intampla ca in cele 5 zile de menstruatie sa am 4 zile apoi 1 zi nimic si apoi 1 zi in care mai vine ceva slab.

da si eu aveam asa de multe ori inainte sa iau anticoncep.. de obicei ma tine 3-4 zile cu ac, inainte ma tinea si 5-6 zile...

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#23 2008-09-05 14:43:21

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

Maria191 a scris:

Fetelor spotting-ul meu s-a transformat intr-o adevarata menstruatie cu tot cu dureri abdominale si dureri de spate. Mai am 11 zile pana termin folia (deci sunt abia la jumatatea ei) si programarea la medicul meu ginecolog e tocmai miercuri, pentru ca mai devreme nu se poate. Pana atunci ce ar trebui sa fac?

pai daca ai facut programare la medic sun-o si intreab-o ce poti face. eu asa fac, daca am ceva destul de urgent si nu ma poate programa pe a doua zi o intreb la telefon..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.