homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dupa chiuretaj......

#1 2008-09-04 22:20:18

DanielaM77
New member
Inregistrat: 2007-01-28

Dupa chiuretaj......

Pentru inceput sa va spun : "Bine v-am regasit!"
Dupa o lunga perioada in care am lipsit de pe acest site, am revenit din dorinta de vorbi cu cineva si de a primi sfaturi intr-o problema care ma macina in ultimul timp....
Am aproape o luna de zile de cand am facut un chiuretaj (06.08.2008 - cea mai neagra zi din viata mea de pana acum). A fost chiuretaj prin absorbtie si cu anestezie generala. Aveam 5 saptamani si 6 zile de sarcina. Nu am simtit nimic in timpul interventiei si nici dupa aceea nu am avut dureri , doar o stare de disconfort la spate si in zona ovarelor. Mi s-a prescris antiinflamator Flamexin si antibiotic Zinnat. Dupa doua zile am avut o sangerare care a durat 14 zile. Am fost la doua controale pana acum si nu au fost probleme de nici un fel, mi s-a facut si ecografie, totul era normal. Mi s-a spus ca urmatorul ciclu trebuie sa vina peste 28 - 35 de zile de la chiuretaj. In caz contrar va trebui sa ma prezint sa mi se provoace ciclul.....
As vrea sa stiu:
1. Care sunt metodele prin care se provoaca venirea ciclului in acest caz?
2. E bine sa provoc venirea ciclului?
3. Daca stau mai mult de 35 de zile si ciclul intarzie, se intampla ceva? As prefera sa astept sa vina natural decat sa mai apelez la interventii ....
Va multumesc mult ca existati si sunt fericita ca exista acest site unde putem vorbi deschis despre probleme noastre si unde gasim intelegere si sfaturi de care avem atata nevoie....

#2 2008-09-04 22:23:08

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Dupa chiuretaj......

nu are cum sa ti se provoace decat cu pastile din cate stiu eu..asteapta pareri de la persp care au trecut prin asta

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-09-04 22:26:36

daniela.w.
Full member
De la: romanica
Inregistrat: 2008-06-16

numai cu ajutorul pastilelor iti provoaca menstra;eu am trecut prin asa ceva si a venit la 38 de zile;imi pare rau pentru tine si sper sa treci cu bine peste;eu si acum dupa 2 ani inca nu am uitat nimic

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

#4 2008-09-04 22:52:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

DanielaM77 a scris:

Pentru inceput sa va spun : "Bine v-am regasit!"
Dupa o lunga perioada in care am lipsit de pe acest site, am revenit din dorinta de vorbi cu cineva si de a primi sfaturi intr-o problema care ma macina in ultimul timp....
Am aproape o luna de zile de cand am facut un chiuretaj (06.08.2008 - cea mai neagra zi din viata mea de pana acum). A fost chiuretaj prin absorbtie si cu anestezie generala. Aveam 5 saptamani si 6 zile de sarcina. Nu am simtit nimic in timpul interventiei si nici dupa aceea nu am avut dureri , doar o stare de disconfort la spate si in zona ovarelor. Mi s-a prescris antiinflamator Flamexin si antibiotic Zinnat. Dupa doua zile am avut o sangerare care a durat 14 zile. Am fost la doua controale pana acum si nu au fost probleme de nici un fel, mi s-a facut si ecografie, totul era normal. Mi s-a spus ca urmatorul ciclu trebuie sa vina peste 28 - 35 de zile de la chiuretaj. In caz contrar va trebui sa ma prezint sa mi se provoace ciclul.....
As vrea sa stiu:
1. Care sunt metodele prin care se provoaca venirea ciclului in acest caz?
2. E bine sa provoc venirea ciclului?
3. Daca stau mai mult de 35 de zile si ciclul intarzie, se intampla ceva? As prefera sa astept sa vina natural decat sa mai apelez la interventii ....
Va multumesc mult ca existati si sunt fericita ca exista acest site unde putem vorbi deschis despre probleme noastre si unde gasim intelegere si sfaturi de care avem atata nevoie....

Imi pare rau,dar asta e viata,si cu bune si cu rele...Nu avem decat una si trebuie traita!
Raspunsuri:
1.singura metoda de provocare a menstrei e pastila;
2.e bine k menstra sa vina "neprovocata"...daca e o intarziere foarte mare se recurge la pastile...
3.tinand cont k dupa chiuretaj ai sangerat 14 zile,cred k va mai dura un pic pana la urmatoarea menstra...Deci,relax si asteapt-o k o sa vina!Nu uita:abstinenta pana dupa urmatoarea menstra...6 saptamani!
Sanatate multa!

Iubesc si sunt iubita

#5 2008-09-05 21:08:20

DanielaM77
New member
Inregistrat: 2007-01-28

Multumesc pentru raspunsuri. Acum m-am mai linistit un pic.
Asa cum spunea cineva pe forum, durerea fizica trece dar ramanem marcate psihic dupa ce facem un chiuretaj. Bineinteles ca e de preferat sa nu se ajunga la asa o solutie extrema...... insa, uite ca se intampla. Nu-mi puteam imagina ca voi ajunge eu in situatia asta..... Sper sa nu aiba repercursiuni pentru ca eu imi doresc sa am un copil candva...
Sa aveti grija de voi!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.