homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AURA-2

#20 2008-09-06 13:48:56

oana_g78
New member
Inregistrat: 2008-08-09

Re: AURA

tocmai..ca este un strain, vb doar rareori prin chat
credinta ma tine pe picioare. asta e clar.
ca tot am amintit de parintele Arsenie Boca..ar fii un topic...nu?smile
si l-as alege ca prin subiect pe Sf.Nectarie

#21 2008-09-06 13:49:50

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Melany1 a scris:

pai daca tu crezi in Dumnezeu nu trebuie sa crezi in aura etc ...stii cum e in viitor toti avem parte si de bune si de rele ...iar daca zici ca admiri acesti preoti n-ar trebui sa crezi.eu am ajuns la parintele Arsenie Boca si crede-ma ca nu mi-a spus nici de aura nici de prostii dintr-astea.
si daca e sa se intample ceva crede-ma ca nu vei avea cum sa eviti...cand Dumnezeu vrea ca ceva sa se intamplle,se intampla indiferent de ce ai face tu

tu crezi ca se bat cap in cap? smile

eu cred ca ai ce face. ai cum sa eviti...si chiar am zis mai sus. TE ROGI. si incerci sa constientizezi greseala (in termeni crestini) sau "dezechilibrul" (in termeni mai tehnici) care a dus la problema pe care o ai. CHIAR DACA PROBLEMA E VIITOARE. daca tu constientizezi in prezent ca ai gresit ceva si repari tot in prezent, nu vei mai primi problema respectiva.

in sensul asta ti-as zice, oana, ca indiferent ca ti-a zis sau nu, rezolvarea e la tine. da, exista tratamente pe chakre si aura... dar ti-am zis cum stau lucrurile... se "trateaza" doar o bucatitca din intreg. o bucatica ceva mi sus de fizic, da.... dar in nici un caz ansamblul. ansamblul se curata doar prin rugaciune si pocainta. altfel... ef oarte posibil sa ai rezultate bune pe moment si sa te trzesti, Doamne fereste, cu ceva mai grav la anul

prin chat? si cum ti-a zis pe mess ca nu arati bine azi ?smile nu rad, e posibil... dar cam RAR. oricum... roaga-te si o sa fie bine sigur. il intrebi dup-aia cum iti mai e colorata aura... asa, de confirmare wink

Ultima oara a fost editat de katami (2008-09-06 13:51:21)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#22 2008-09-06 14:01:43

oana_g78
New member

pai dupa acea discutie..evit sa vb cu el
adica DELOC nu am mai vb cu el
mi-a deranjat nitel echilibrul interior...si intitial m-am gandit ca se amuza pe seama mea...apoi...ca poate el este cel dezechilibrat.
asa ca am trimis acatist la manastire...si m-am apucat de citit..carti bune pt suflet.
si va multumesc ca nu m-ati lasat sa vb singura.

Ultima oara a fost editat de oana_g78 (2008-09-06 14:02:58)

#23 2008-09-06 14:27:41

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

oana_g termina...tu lasi sa te afecteze tot ce iti spune unu sau altu....si daca ai avea probleme vreodata ,e normal...crezi ca viata lui e roz si nu i se intampla nimic rau???
el le evita pe toate si ii merge ff bine??fii serioasa...ia-le ca pe niste vorbe ...viata nu e numai din lucruri bune...si uneori Dumnezeu ne supune iunor incercari mai grele sau mai putin grele tocmai sa vada ce facem noi....ne rugam,avem speranta sau  ne dam batuti si ne apucam sa credem vorbele unuia saui ale altuia

#24 2008-09-06 14:35:29

oana_g78
New member

am vrut doar sa aflu alte pareri :)multumesc
am trecut peste...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.