|
Nu esti logat.
Care e cauza?#1 2007-02-26 00:48:14
care e cauza?ieri seara am facut dragoste cu prietenu meu si am simtit o usturime ne-am oprit iar dupa un timp mi-a trecut.azi am avut niste scurgeri maro!vi s-a intamplat si voua? Offline #2 2007-02-26 00:51:58
Re: care e cauza?usturimea este probabil sa fie din cauza lipsei de lubrifieri sau alubrifierii insufuciente..petele nu stiu...esti inante sau imediat dupa ciclu? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #3 2007-02-26 11:10:01
Re: care e cauza?pai sapt trecuta mi-a trecut ciclu.m-am gandit si eu ca din cauza lubrifieri dar petele m-au speriat Offline #4 2007-02-26 11:41:04
Re: care e cauza?e singe...petele acelea maro sunt pete de singe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|