|
Nu esti logat.
Cand a aparut sarcina?#1 2008-08-29 01:07:17
Cand a aparut sarcina?Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o parere, este foarte important pentru mine. Datele "problemei" sunt urmatoarele: femeie 28 ani, ciclu menstrual uneori neregulat (intarziei chiar si de 25 de zile), ultima menstruatie 17 octombrie, contact sexual neprotejat la inceputul lui noiembrie (nu se mai retine ziua), contact sexual neprotejat pe 24 noiembrie, test sarcina (pozitiv) efectuat pe 7 decembrie. Intrebarea este: ce sanse sunt ca sarcina sa fi aparut in urma contactului de pe 24 noiembrie? Nule? Va multumesc foarte mult. Offline #2 2008-08-29 01:16:59
Re: Cand a aparut sarcina?din cate stie eu, un test de sarcina corect se face la 3 saptamani de la contacul cu risc. in conditiile in care contactul a fost pe 24 noiembrie si testul a fost facut pe 7 decembrie, sansele sunt nule. mai degraba testul arata sarcina aparuta la inceputul lui noiembrie. Offline #3 2008-08-29 23:01:43
Re: Cand a aparut sarcina?Cu sigurata nu a aparut in urma contactului de pe 24 noiembrie.Daca nu au mai fost alte contacte neprotejate inainte,sarcina a aparut in urma contactului de la inceputul lunii noiembrie... Iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-09-07 00:10:10
Re: Cand a aparut sarcina?Nu, nu au mai fost alte contacte in noiembrie. Cele 2 contacte au avut loc cu parteneri diferiti. Am vrut sa fiu sigura daca sunt nule sansele sa fi aparut in urma contactului de pe 24 noiembrie, nu as vrea sa ma complic mai mult pana la un test de paternitate. Va multumesc. Offline #5 2008-09-07 01:29:22
Re: Cand a aparut sarcina?eu zic ca se poate sa fi aparut si dupa 24 noiembrie...mai ales daca pe 17 menstra a fost normala (culoare si cantitate)...deci ar insemna ca atunci nu era insarcinata (ca sangerarea peste sarcina am inteles ca e diferita de menstruatie, adica ai fi observat ceva ciudat). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-08 00:25:01
Re: Cand a aparut sarcina?Da Andreea86, pe 17 (dar octombrie, nu noiembrie) menstruatia a fost normala. Citesc parerile voastre impartite si incet incet ajung la concluzia ca trebuie sa iau in considerare testul de paternitate. Multumesc. Offline #7 2008-09-08 02:34:33
Re: Cand a aparut sarcina?
aaa...okey...deci dupa nici un contact nu ai avut ciclu. in noiembrie cand trebuia sa-ti vina menstruatia? deja iti intarziase inainte de contactul de pe 24? sau nu e regulat de obicei? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|