|
Nu esti logat.
M am tampit?#1 2008-09-08 15:32:57
m am tampit?am pe cineva ,dupa cum am mai spus,tin la persoana respectiva,incerc sa fac relatia sa mearga si totusi,,,,,,,,,,,,,,,m a suna din ce in ce un fost prieten care m a lasat balta (spune el pt ca era prea serioasa relatia) si ma simpt ....nu stiu....bagata in seama....................daca in week am fost singura m am suparat,mi am pus o groaza de intrebari ,iar acum m a sunat fostul sa ma invite la munte:evil: Offline #2 2008-09-08 15:49:21
Re: m am tampit?eu zic sa stai cuminte Offline #3 2008-09-08 15:53:41
Re: m am tampit?asa zic si eu si mai ales sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie si ce urmari ar putea avea Offline #4 2008-09-08 16:02:04
Re: m am tampit?nici eu nu stiu ce vreau(de fapt vreau sa nu mai fiu singura).l m am plans actualului ca vreau concediu ca nu mai pot(adevarul este ca am obosit)si mi a spus sa mi i au .l am intrebat daca ma lasa sa plec in concediu si raspunsul a fost ca imi i au ,stau acasa ,ma odihnesc.nu mi a spus concret ca nu,sa nu plec fara el.mi a spus doar ca nu poate.este la locul actual de munca de o luna.stiu,are dreptate,dar ma enerveaza ca nu spune altfel.de ex.nu ,nu pleci fara mine.nu stiu ce sa mai cred Offline #5 2008-09-08 16:08:32
Re: m am tampit?pai si era mai bine sa iti impuna autoritar sa nu pleci daca el nu poate? Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-08 16:18:07
Re: m am tampit?ma lasi sa plec in concediu? macar stai acasa si te odihnesti!asa a fost conversatia !!!!!!!habar nu am.sincer,sincer,daca imi impune ma supar,dar asa ,m am suparat.am considerat ca nu ii pasa Offline #7 2008-09-08 16:18:36
Re: m am tampit?si eu zic sa stai cuminte si sa nu renunti la actualul pana nu esti complet sigura k nu mai vrei sa fi cu al.gandeste'te k poate n'o sa ti fie bn cu fostu si o sa'l vrei inapoi p actualul?ei bine,crezi k te va ierta pt asa cv?!? un dute-vino sentimental nu face bine nimanui Offline #8 2008-09-08 16:24:10
Re: m am tampit?pai nu........nu il vreau pe celalalt !!!!!!!!!!!!!chiar deloc.doar ca am o stare de neliniste,de nesiguranta.si ma enerveaza la culme ca nu mi se spune ce vreau sa aud.actualul este un varsator(cum am mai spus) care se joaca cred.ba am impresia ca sunt ffff importanta pt el,ba ca nu contez deloc Offline #9 2008-09-08 16:29:44
Re: m am tampit?mai eu zic ca te stresezi din nimic Offline #10 2008-09-08 16:36:18
Re: m am tampit?
adica? Offline #11 2008-09-08 16:40:24
Re: m am tampit?pai te deranjeaza ca nu s-a impus (chiar nu mi se pare ca asta inseamna ca nu ii pasa de tine), chiar sunt lucruri mult mai importante si daca te deranjeaza ceva de ce nu vorbesti deschis cu el? Offline #12 2008-09-08 16:43:09
Re: m am tampit?pai cred ca este devreme sa incep sa pun conditii si sa fac crize .ma indoiesc ca o sa i placa .nici mie nu mi ar placea asta.sincer.asa ca ......................sufar in tacere Offline #13 2008-09-08 16:45:08
Re: m am tampit?pai...de cat timp sunteti impreuna? Offline #15 2008-09-08 18:52:28
Re: m am tampit? haide ma iulia, chiar crezi tu ca dupa 3 saptamani esti atat de legata de actualul incat sa nu te mai gandesti la fostul? ia analizeaza la rece... eu cred ca tocmai asta e motivul pt care suferi, nu ai o baza solida in actuala relatie (cel putin asa pot sa dau cu presupusul) care sa te faca se te simti sigura de el, de tine, de sentimentele tale pt el sau pt fostul... Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-09-08 18:54:33) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2008-09-08 20:02:47
Re: m am tampit?Hehe... iti raspund si la topicul asta . Nici nu-mi vine sa cred cat de mult ne asemanam. Nu te-ai tampit, e doar o perioada prin care treci. Eu eram suparata pe prieten din acelasi motiv, ca nu imi spunea ce vroiam sa aud, ca i-e dor de mine si la un moment dat aveam impresia ca e indiferent, ca nu-i pasa. Am discutat cu el despre asta, dupa o perioada in care am tinut totul in mine,iar el mi-a dat o explicatie care m-a facut sa-mi dau seama cat de irationala eram. Nu are mereu timp sa-mi spuna ca i-e dor de mine, dar asta nu inseamna ca nu imi duce lipsa si ca nu are nevoie de mine. In ultima vreme a avut probleme pe plan profesional, probleme care i-au ocupat tot timpul (exact ca prietenul tau, s-a angajat de aproximativ 3 saptamani). Desi imi spunea cam o data pe zi ca ma iubeste, eu vroiam mai mult. Offline #17 2008-09-09 11:10:23
multumesc frumos .cred ca ai fffffffffff multa dreptate .suntem la inceput si tb sa am rabdare,sa i las libertate,sa nu il sufoc.normal ca este greu inceputul.tb doar rabdare .doar ca in prima sapt ma sufoca si acum este un pic mai detasat.sau poate mi se pare mie. Offline #18 2008-09-09 11:19:53Re: m am tampit?scumpa eu zic ca esti obosita si stresata si cauti probleme acolo unde nu sunt. Eu de exemplu am perioade in care sunt nemultumita de viata mea per ansamblu si am impresia k si de iubi, care de fapt e cea mai importanta si ok parte din viata mea...cred ca ar trebui sa te odihnesti si sa iti limpezesti gandurile...si o savezi k dup-aia nu o sa mai para atat de neagra viata...anyway cat despre relatia actuala lasa lucrurile sa mearga de la sine, aveti putin timp impreuna ca sa poti da un pronostic Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #19 2008-09-09 12:23:45
sunt exact asa cum spui!!!!!!!!!!asa este ,tb timp.timpul rezolva totul.sper Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|