homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o problema:(

#1 2008-09-09 01:52:06

enulia
Membru
Inregistrat: 2008-09-09

am o problema:(

am si eu o problema... de o luna folosesc anticonceptionalele karissa nu pot spune nimik de ele sunt ok dar as vrea sa ma si ingras un pik ...am fol marvelon acum aproximativ un an si park am ''pus'':P pe mn 1 kg 2 dar nu cred ca imi erau bune deoarece aveam niste sangerari neasteptate in decursul lunii..nu stiu exact ce se intamla si am decis sa le intrerup...daca a mai avut cineva prob de genul as vrea sa imi spunetzi sau daca nu sa imi spunetzi ce anticonceptionael folositzi si daca vati ingrasat de la ele..si inca ceva ..daca le schimb trebuie sa iau tot din prima zi a ciclului sau pot loa normal din a 7 zi..va  multumesc...

#2 2008-09-09 08:13:59

elenas
Full member
Inregistrat: 2007-08-22

Re: am o problema:(

Eu iau yasmin de un an jumatate dar nu mi se pare ca m-am ingrasat, am avut si eu sangerari dar doar in prima luna. Si asa e , dc le schimbi le iei dupa cele 7 zile de pauza, intelesesem gresit initial, imi cer scuze dc am indus pe cineva in eroare.

Ultima oara a fost editat de elenas (2008-09-09 08:21:58)

#3 2008-09-09 08:15:09

persifona
Vizitator

enulia a scris:

am si eu o problema... de o luna folosesc anticonceptionalele karissa nu pot spune nimik de ele sunt ok dar as vrea sa ma si ingras un pik ...am fol marvelon acum aproximativ un an si park am ''pus''tongue pe mn 1 kg 2 dar nu cred ca imi erau bune deoarece aveam niste sangerari neasteptate in decursul lunii..nu stiu exact ce se intamla si am decis sa le intrerup...daca a mai avut cineva prob de genul as vrea sa imi spunetzi sau daca nu sa imi spunetzi ce anticonceptionael folositzi si daca vati ingrasat de la ele..si inca ceva ..daca le schimb trebuie sa iau tot din prima zi a ciclului sau pot loa normal din a 7 zi..va  multumesc...

Pai nu prea poate nimeni sa-ti dea reteta stas de ingrasat.. daca asa ti-e organismul, nu o sa te ingrasi de la ac.

Si daca le schimbi, le incepi ca pe o folie din cele vechi, dupa 7 zile de pauza.

#4 2008-09-09 09:30:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

enulia, dar tu iei anticonceptionale dupa capul tau? mergi la medic sa ti le prescrie, ca nu se iau dupa ureche.
sangerarile ce le-ai avut in timpul lunii sunt spotting, care poate sa apara in primele 3 luni de administrare, aceea fiind perioada in care organismul se obisnuieste cu ele.
de la anticonceptionale nu te ingrasi. ele pot doar sa-ti dea pofta de mancare. iar daca mananci mai mult decat de obicei, te ingrasi wink .

#5 2008-09-09 15:33:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu lua anticonceptionalele care le vrei tu. ci doar alea care ti le da medicul. eu iau karissa si nu m`am ingrasat de la ele, ma simt ok. asa e organismul tau. mananca mai mult, fa sport, nu stiu...dar anticonceptionalele nu sunt tratamente pt ingrasare.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.