homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre Duphaston

#1 2008-08-30 03:22:49

Lauren
Membru
Inregistrat: 2008-08-30

Despre Duphaston

Buna ziua,

As avea nevoie de un ajutor din partea doctoressei sau a unor doamne care au trecut prin asa ceva .
Problema mea,este ca am cicluri neregulate de ceva timp si am luat initial Orgametril timp de 7 luni pt.reglarea menstrei.In fine,dupa tratament,timp de 3 luni,ciclul a fost regulat,dupa care am picat pe cealalta panta a neregularitatii.Am reluat tratamentul dar de data aceasta,cu Duphaston(acum sint la a-3-a folie) si as dori sa stiu daca cineva a facut tratament pt.asa ceva,daca menstra s-a reglat,dupa cit timp de tratament....Medicul mi-a recomandat 2 pastile Duphaston/ zi din a 16a zi pina-n a 25a zi (mentionez ca fac acest tratament pt.reglarea ciclului si nu pt.a ramine gravida).In alta ordine de idei,tratamentul cu medicamentele de mai sus,mi-a fost dat din Romania,deoarece aici in Canada,cind am fost la control,doctorita de familie,mi-a prescris anticonceptionale,pe care nu le-am luat deoarece stiu ca nu sint recomandate femeilor peste 40 ani din motive multiple desi doctorita de-aici mi-a spus ca le pot folosi si pina la 50 ani....motiv pt.care am apelat la medicul din Romania a carui tratament mi s-a parut mai normal)  Va multumesc anticipat si cine stie...poate exista cineva in acest forum care sa-mi dea sfaturi.

#2 2008-09-01 16:33:51

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Despre Duphaston

Lauren poti lua anticonceptionale la varsta ta, insa trebuie o mai mare grija de tine, este necesara o mai atenta supraveghere medicala, analizele trebuiesc facute periodic, nu trebuie sa fumezi, etc.

Despre tratamentul tau, tot ce stiu este ca nu-l poti urma la nesfarsit. Iar dupa oprirea lui, ciclul tau va deveni ca si inainte de tratament.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-09-10 10:35:39

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

Lauren a scris:

Buna ziua,

As avea nevoie de un ajutor din partea doctoressei sau a unor doamne care au trecut prin asa ceva .
Problema mea,este ca am cicluri neregulate de ceva timp si am luat initial Orgametril timp de 7 luni pt.reglarea menstrei.In fine,dupa tratament,timp de 3 luni,ciclul a fost regulat,dupa care am picat pe cealalta panta a neregularitatii.Am reluat tratamentul dar de data aceasta,cu Duphaston(acum sint la a-3-a folie) si as dori sa stiu daca cineva a facut tratament pt.asa ceva,daca menstra s-a reglat,dupa cit timp de tratament....Medicul mi-a recomandat 2 pastile Duphaston/ zi din a 16a zi pina-n a 25a zi (mentionez ca fac acest tratament pt.reglarea ciclului si nu pt.a ramine gravida).In alta ordine de idei,tratamentul cu medicamentele de mai sus,mi-a fost dat din Romania,deoarece aici in Canada,cind am fost la control,doctorita de familie,mi-a prescris anticonceptionale,pe care nu le-am luat deoarece stiu ca nu sint recomandate femeilor peste 40 ani din motive multiple desi doctorita de-aici mi-a spus ca le pot folosi si pina la 50 ani....motiv pt.care am apelat la medicul din Romania a carui tratament mi s-a parut mai normal)  Va multumesc anticipat si cine stie...poate exista cineva in acest forum care sa-mi dea sfaturi.

si eu am luat duphaston exact schema ta.mi-a reglat ceas ciclu, cele 3 luni.Vreau sa vad luna asta cum va fi.In schimb de la progesteron ma cam durea burta aiurea.nu stiu de ce

#4 2008-09-10 11:55:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu te durea burta de la progesteron. el se prescrie in sarcina si pt ca ajuta la indepartarea contractiilor wink

mami de minuni hjarta

#5 2008-09-10 13:47:04

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

inainte sa-l iau nu aveam nimica, si prietena mea la fel a patit dar la ea erau si greturi mari.Acuma ce sa zic, nu stiu

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.