|
Nu esti logat.
Logest si caderea parului...#1 2008-09-10 22:46:20
logest si caderea parului...Am si eu o dilema...am luat logest pana acum o luna cand le-am schimbat cu marvelon (nu ma intelegeam bine cu logest) si imi cade parul ingrozitor de mult...folosesc un sampon f bun impotriva caderii parului, iau vitamine pt par, nu il vopsesc, nu fol alte "chimicale"...si degeaba... Offline #2 2008-09-10 22:50:59
Re: logest si caderea parului...nu stiu dak neaparat din cauza anticonceptionalelor,se poate sa fie si alti factori....si dak vrei tratament ceva,gasesti la discutii diverse o multime de sfaturi despre par,ce produse sa folosesti Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3 2008-09-10 23:27:43
Re: logest si caderea parului...merci, ma uit acum Ultima oara a fost editat de nyko (2008-09-12 15:00:08) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|