homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Examen microscopic colorat lactobacili doderlein

#1 2008-09-10 12:19:47

dyanna2000
New member
Inregistrat: 2008-01-29

examen microscopic colorat lactobacili doderlein

Buna ziua,

In urma analizei secretiei vaginale am primit urmatorul rezultat: frecvente celule epiteliale, rare leucocite, flora bacteriana normala cu predominenta lactobacililor Doderlein.
Pana acum am luat Canesten Gyn 3 ovulr si Clorhexin B.
Mai trebuie sa fac si alte analize pt un tratament complet?Ce mi-ati recomanda? Multumesc

#2 2008-09-10 12:20:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: examen microscopic colorat lactobacili doderlein

Pai daca numai atat scrie, nu inteleg de ce ai primit tratament. Bacilii Doderlein fac parte din flora normala a vaginului, e foarte bine ca ii ai.

#3 2008-09-10 12:31:55

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

sa schimbi medicul wink

mami de minuni hjarta

#4 2008-09-11 09:37:14

dyanna2000
New member
Inregistrat: 2008-01-29

buna ziua,,,,,acum mi s-a spus sa fac spalaturi interne cu clorhexinB 1 data la 2 zile apoi la 3 si tot  asa pana ajung o data la o saptamana, desi analiza arata o stare buna, totusi eu am o secretie ca iaurtul, nu am mancarimi, dar inainte secretia mea era transparenta, in nici un caz nu imi ramaneau urme albe pe chilot.
ai inca o intrebare,,,,,sunt recomandate absorbatele zilnice?

"revin cu o intrebare,,,,limba mea cam de vren an este mai alba, desi ma spal si cu periuta. este posibil sa fie candida bucala si dc da are legatura cu candida vaginala?astept rasp numai bine:))
"

Ultima oara a fost editat de dyanna2000 (2008-09-11 17:21:18)

#5 2008-09-11 09:55:13

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

daca nu a iesit nimic in neregula lasa secretia aia in pace si nu fa spalaturi. de la spalaturi => dezechilibru al florei vaginale => gardnerella. aia se trateaza cu antibiotic de la care poti face candidoza si uite asa nu mai stii pe unde sa scoti camasa de la niste spalaturi...

eu folosesc absorbante zilnice si nu am patit nic. altii zic ca duc la candidoza...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.