homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor sarcina oare?

#1 2008-09-10 20:56:41

denisik
New member
Inregistrat: 2008-08-31

ajutor sarcina oare?

problema este in felul urmator...in iunie am avut un contac sexual in urma caruia s a rupt prezervativul..am luat postinor 2 mi a venit aceea menstra falsa.in luna iulie pe 30 mi a venit dn nou menstruatia dar acum deja am intrat in septembrie si nimic.adaug contacte sexuale am mai avt dar nu s a rupt nici un prezervativ nu am avut probleme.oare de ce?sa fie iar o dereglare?problema este ca nu am nici un semn ca ar veni menstruatia doar cosuri si mi s au "umflat" sanii si ma dor..am facut deja 3teste de sarcina care au iesit negativ(toate) dumneavoastra ce spuneti?multumesc
dupa acest mesaj mi s a spus ca nu am dc sa ma ingrijorez pt ca nu este vorba de o sarcina dar astazi mi a curs putin sange destul de putin..asta nu pare menstruatie..sanii ma dor din ce in ce mai putin dumnvoastra ce credeti?dc oare ?

#2 2008-09-10 23:38:57

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: ajutor sarcina oare?

nu mai posta in zece locuri..ti-au raspuns deja fetele(si ti-au raspuns bine!!!!)
sterge mesajul ca altfel iei warn

#3 2008-09-10 23:40:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

prea tarziu...ai warn denisik...ti s a raspuns deja si alte raspunsuri sau diferite nu vei gasi aici...nu e sarcina din moment ce ai avut deja o menstra normala si ai teste negative...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-09-11 12:37:42

bogda
New member
Inregistrat: 2008-01-12

buna,sunt putin speriata pt ca mi'a intarziat menstruatia o saptamana...ma gandeam ca e posibil din cauza contoctului sexual(protejat)care l'am avut exact cand trebuia sa imi vina....adica in 4 septembrie(am mai auzit ca se poata sa iti intarie din acest motiv)...mai mentionez k am fost plecata la mare unde am facut o candida urata...am luat niste  ovule Blastoestimulina(din spania,pt ca acolo ma aflam)...si ma spalam timp de 2 saptamani cu ceai de musetel....sa nu se fi tratat aceea candida..si acesta sa fie motivul pt care imi intarzie menstruatia??...simptome am ma doare burta sanii spatele cosurii gramada...sa fie o raceala asa puternica??contact sexual intdeauna am avut protejat..ferificam intodeauna prezu dupa..era in regula?..nush am devenit paranoia in ultimele 7 zile numai la prostii ma gandesc..test de sarcina nu am facut ink..mi'e cam frik sa spun sincer sa fac:D

....:::si nu o sa mai fie la fel pur si simplu:::....

#5 2008-09-11 12:45:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca toate contactele au fost protejate si nici prezervativul nu s-a rupt, atunci nu se pune problema de sarcina. Mai repede e vorba de o raceala sau o dereglare hormonala. Orice ar fi, mergi la medic. Daca zici ca ai simptome mai asteapta 3-4 zile si daca menstra nu apare, fugutza la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-09-11 12:48:17

bogda
New member

multumesc mult....sper sa vina...daca nu o sa merg la medic..

#7 2008-09-11 12:52:40

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cu placere.

Sa ne tii a curent.

Fericita mamica de Aida Maria!

#8 2008-09-11 14:34:14

bogda
New member

deci...am fost la farmacia luandu'mi inima in dinti si mi'am cumparat cun test de sarcina narcis...l'am facut acum cateva minute si avea doar o liniuta (negativ)...sa mai repet..sa are vreo legatura daca nu l'am facut dimineata?c

#9 2008-09-11 14:35:20

crys_ty_na
Platinum member

ai deja 7 zile de la intarziere asa ca arata bine chiar daca nu a fost facut dimineata...stai linistita smile

#10 2008-09-11 14:41:45

bogda
New member

stau linistita...incerc cel putin...dar nu apare inca:(..eu decand am avut candida aceea acea scurgere albicioasa nu sia revenit ...adica nu mai e cum era inainte..cateodata sunt prea uscata..alteori cand apare se branzaieste ,putin....si ma gandesc ca asta e semn k inca nu am scapat de candida..mancarimi si usturimi..si senzatie de disconfosrt nu mai am...nush..chiar nuah..daca nu vine nici zilele astea merg la  doctor

#11 2008-09-11 14:53:37

crys_ty_na
Platinum member

daca nu apare intr o saptamana mergi la medic...si poate nu ar strica o analiza de secretie...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.