|
Nu esti logat.
Sunt gravida?#1 2008-09-11 18:39:10
sunt gravida?folosesc anticonceptionale triregol de aprox 1 an.luna trecuta am uitat sa iau o pastila,mi a venit ciclul imediat a doua zi dar am continuat sa le iau.la aprox o sapt am facut sex neprotejat.am terminat folia de anticonceptionale si mi a venit ciclul a 6 a zi dupa ce le am intrerupt.in prima zi mia curs ft ft putin de culoare rozalie iar a doua zi adica azi ft putinb de culoare maro dar mai deschis.noaptea nu mi a curs deloc.am citit despre temp bazala si mi am luat o si eu in dimineata aceasta si este de 37,4.sunt gravida?as fii ft ft fericita.va rog sa mi raspundeti!!! Offline #2 2008-09-11 18:41:29
Re: sunt gravida?tu nu ai avut contacte decat la 7 zile de la pastila uitata din cate mi spui...deci putin probabil sa fi insarcinata...temperatura poate fi si din cauza ca esti lamenstra...si menstra e atat de redusa pt ca ai mai avut si peste folie...poti face un test la 3 saptamani de la acel contact dar ma indoiesc sincer ca va fi pozitiv...daca iti doresti un copil dc nu intrerupi pilulele? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-11 18:43:04
Re: sunt gravida?de luna aceasta am am decis sa le intrerup. Offline #4 2008-09-11 18:44:59
Re: sunt gravida?multumesc mult pt raspuns! Offline #5 2008-09-11 18:45:20
Re: sunt gravida?aaa...am inteles...multa bafta iti doresc happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|