homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma doare o vertebra!!!:((

#1 2008-09-12 00:13:17

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Ma doare o vertebra!!!:((

Fetelor, de aproximativ 2 luni ma doare o vertebra in zona toracica a coloanei vertebrale(mai sus de jumatatea coloanei, spre ceafa)sad Ideea e ca ma doare si spatele...mai ales la unele miscari..si in episoade asa...ba 2 zile n-am nimic...ba o zi ma doare de-mi piere cheful de orice:(...Cand il mai pun pe prietenul meu sa ma maseze pe toata coloana si ajunge in zona cu pricina....ma doare ft tare:(E undeva intre vertebre...nu pot defini exact.Nu stiu daca are vreo legatura, dar mie mi se pare ca ma doare dintr-o zi, cand am alergat prin oras, imbracata cam gros pe o vreme f calduroasa si am intrat apoi la metrou, unde era fff curent si frig si am simit efectiv ca "a inghetat transpiratia pe mine". Seara m-au luat niste simptome usoare de raceala clasica...care au trecut imediat cu un fervex, dar tot de atunci am ramas cu durerea asta...eu nu am descoperit decat de curand ca e localizata pe o vertebra anume, am crezut mult timp ca e o durere generala, de la curent....gen raceala...ce parere aveti...?Am stat si in pozitii aiurea la scris tot liceul, e adevarat...si nici acum nu prea stau corect ca sunt inalta si mi-e mai greu sa gasesc scaune sau mese pe inaltimea mea.....va rog help!

Today, everything's OK!smile

#2 2008-09-12 00:14:35

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Re: Ma doare o vertebra!!!:((

indicat ar fi sa mergi la medic..

Bună ! Arăți ca o curvă !

#3 2008-09-12 00:15:04

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

treci la doctooor punish

My Tears Dry On Their Own

#4 2008-09-12 00:18:36

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Da...cred ca asta o sa fac!Adica sigur asta o sa fac!Va poop moolt:*

Today, everything's OK!smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.