|
Nu esti logat.
Ma doare o vertebra!!!:((#1 2008-09-12 00:13:17
Ma doare o vertebra!!!:((Fetelor, de aproximativ 2 luni ma doare o vertebra in zona toracica a coloanei vertebrale(mai sus de jumatatea coloanei, spre ceafa) Ideea e ca ma doare si spatele...mai ales la unele miscari..si in episoade asa...ba 2 zile n-am nimic...ba o zi ma doare de-mi piere cheful de orice:(...Cand il mai pun pe prietenul meu sa ma maseze pe toata coloana si ajunge in zona cu pricina....ma doare ft tare:(E undeva intre vertebre...nu pot defini exact.Nu stiu daca are vreo legatura, dar mie mi se pare ca ma doare dintr-o zi, cand am alergat prin oras, imbracata cam gros pe o vreme f calduroasa si am intrat apoi la metrou, unde era fff curent si frig si am simit efectiv ca "a inghetat transpiratia pe mine". Seara m-au luat niste simptome usoare de raceala clasica...care au trecut imediat cu un fervex, dar tot de atunci am ramas cu durerea asta...eu nu am descoperit decat de curand ca e localizata pe o vertebra anume, am crezut mult timp ca e o durere generala, de la curent....gen raceala...ce parere aveti...?Am stat si in pozitii aiurea la scris tot liceul, e adevarat...si nici acum nu prea stau corect ca sunt inalta si mi-e mai greu sa gasesc scaune sau mese pe inaltimea mea.....va rog help! Today, everything's OK! Offline #2 2008-09-12 00:14:35
Re: Ma doare o vertebra!!!:((indicat ar fi sa mergi la medic.. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #3 2008-09-12 00:15:04
Re: Ma doare o vertebra!!!:((treci la doctooor My Tears Dry On Their Own Offline #4 2008-09-12 00:18:36
Re: Ma doare o vertebra!!!:((Da...cred ca asta o sa fac!Adica sigur asta o sa fac!Va poop moolt:* Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|