homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma topesc pe picioare

#1 2008-09-11 20:09:43

ruxandrelu
New member
De la: moreni
Inregistrat: 2008-03-06

ma topesc pe picioare

buna fetelor,

de cateva zile ma confrunt cu o problema f grava. sa o iau cu inceputul: luni am mancat la serviciu, de la o colega niste slata de boeuf. incepand de marti nu am mai putut manca avand senzatii de voma si implicit diaree. noaptea ma trezesc transpirata fleasca dar sunt transpiratii reci pentru ca fata mea e sloi. in 3 zile am slabit 2 kg. starile au persistat inclusiv azi, chiar daca azi am reusit sa mananc o portocala si o felie de paine cu salam. problema este ca desi am baut ceai de menta, am luat furazolidon, smecta si tot tacamul, inca am diaree de fapt ies numai apa. tot ce mananc se transforma in apa si sunt nevoita sa merg la baie la scurt timp dupa ce am mancat. o fi indigestie? hepatita?azi am fost si mi-am facut analizele, dar abia maine la 12 iau rezultatele si m-am gandit ca pana atunci ma poate ajuta vreuna din voi. va rog mult sa-mi raspundeti. multumesc anticipat!

#2 2008-09-11 20:25:03

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Re: ma topesc pe picioare

De ce nu te sfatuiesti cu medicul tau de familie sau cu o farmacista. Pentru diaree medicul meu de familie mi-a recomandat imodium.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#3 2008-09-11 20:29:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

probabil ca e o indigestie mai severa
pt diareea asta care nu cedeaza, exista o schema de tratament cu antibiotice.
mergi la medic pt ca de la diaree o sa te deshidratezi

#4 2008-09-11 22:27:39

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Enterol (contine niste microorganisme benefice) si mancare usoara:orez, gratar...in nici un caz salam...Si IN NICI UN CAZ IMODIUM. Imodiumul doar stopeaza reflexul de defecare, nu dezinfecteaza, nu face nimic bun, doar te face sa tii totul in tine...Adica organismul tau incearca disperat sa elimine bacteriile, iar tu nu il lasi...Imodium nu tb luat decat in caz de examen , calatorie , etc, cand chiar nu poti s amergi la toaleta, si doar pe o perioada scurta...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#5 2008-09-11 23:35:16

andrei28
New member
Inregistrat: 2008-09-11

fara paine cu salam, fara portocala....regim strict cateva zile....orez fiert, supa de morcovi, paine prajita, ceai de menta neindulcit cat poti sa bei....eventual niste saruri pt rehidratareorala....si ar fi bine sa iei si niste biseptol 2 cp la 12 ore.

Publicitate

loading...

#6 2008-09-12 00:07:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ruxandrelu a scris:

buna fetelor,

de cateva zile ma confrunt cu o problema f grava. sa o iau cu inceputul: luni am mancat la serviciu, de la o colega niste slata de boeuf. incepand de marti nu am mai putut manca avand senzatii de voma si implicit diaree. noaptea ma trezesc transpirata fleasca dar sunt transpiratii reci pentru ca fata mea e sloi. in 3 zile am slabit 2 kg. starile au persistat inclusiv azi, chiar daca azi am reusit sa mananc o portocala si o felie de paine cu salam. problema este ca desi am baut ceai de menta, am luat furazolidon, smecta si tot tacamul, inca am diaree de fapt ies numai apa. tot ce mananc se transforma in apa si sunt nevoita sa merg la baie la scurt timp dupa ce am mancat. o fi indigestie? hepatita?azi am fost si mi-am facut analizele, dar abia maine la 12 iau rezultatele si m-am gandit ca pana atunci ma poate ajuta vreuna din voi. va rog mult sa-mi raspundeti. multumesc anticipat!

din ce descri tu pare a fi enterocolita...spun asta pt ca iubitul meu abia a scapat de ea avea aceleasi simptome ca si tine...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-09-12 00:09:50

mika
Insomniac member

andrei28 a scris:

fara paine cu salam, fara portocala....regim strict cateva zile....orez fiert, supa de morcovi, paine prajita, ceai de menta neindulcit cat poti sa bei....eventual niste saruri pt rehidratareorala....si ar fi bine sa iei si niste biseptol 2 cp la 12 ore.

nu prescriem medicamente pe forum. pt asta s-au inventat medicii, care consulta pacientul mai intai si abia apoi dau un tratament!

Ultima oara a fost editat de mika (2008-09-12 00:10:43)

#8 2008-09-12 00:10:50

crys_ty_na
Platinum member

mika a scris:

andrei28 a scris:

nu prescriem medicamente pe forum. pt asta s-au inventat medicii

si oi fi tu medic dar tot nu poti da tratamente pe forum tongue

#9 2008-09-12 00:11:13

mika
Insomniac member

pai nu dau

#10 2008-09-12 00:11:28

crys_ty_na
Platinum member

nu tu mai...andrei tongue tu esti cumintica ca si mine big_smile

#11 2008-09-12 00:16:51

mika
Insomniac member

aaaaaaa
andrei e medic? nu stiam tongue

#12 2008-09-12 00:19:09

crys_ty_na
Platinum member

de curand am aflat si eu...scrie la topicul deschis de el smile

#13 2008-09-12 00:21:29

mika
Insomniac member

aha wink

#14 2008-09-12 00:31:51

andrei28
New member
Inregistrat: 2008-09-11

stati linistite fetelor ca nu era un tratament....era doar o recomandare, un sfat de prim ajutor pt ca...dupa cum spune se topeste pe picioare....poate fi o enterocolita...poate fi o toxiinfectie alimentara cu salmonella....pot fi mai multe....sfatul de a lua un antibiotic cu spectru larg care acopera mai multe microorganisme nu e un tratament in sine...e doar o masura de a nu se agrava..

#15 2008-09-12 00:44:42

crys_ty_na
Platinum member

da...dar maine ii vin analizele si cel mai probabil va primi un antibiotic (pelanga alte cele)...ar fi aiurea sa ai cateva pastila de un fel de antibiotic...dupaia de alt fel...regimul in schimb care i l ai recomandat e f bun...si la fel si sarurile..acelea le poate lua cat de repede...cu deshidratarea nu e de joaca...

#16 2008-09-12 11:09:23

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

In primul rand trebuie sa mergi la medic .. probabil o sa iti faca coprocultura.. nu ar strica niste analize de sange. Dupa trebuie sa te hidratezi .. apa, ceai de menta si exista pliculete care se pun in apa si le poti bea.. se gasesc la farmacie. Ceea ce ma ingrijoreaza la tine este transpiratia..... sa iti iei si temperatura seara. Scoate fructele din alimentatie, scoate laptele cafeaua, cola .. si observa ce alceva iti mai face rau.
Diareea miroase urat ? AI dureri de burta?
Sper sa te faci bine in curand ... Imodium este bun de luat daca mergi undeva ... buscopan pentru dureri de burta sau no-spa.. Poti sa iei un paracetamol inainte de culcare.

#17 2008-09-12 11:26:35

pive
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-04-01

eu am avut o dizenterie dupa ce am mancat o prajitura stricata si nu-i mai dadeam de capat timp de o sapt.Farmacista mi-a recomandat imodium dar dupa ce am luat nu am mai iesit cu scaunul o saptamana chiar daca am incercat sa mananc fructe si legume si sa beau multe lichide.Dupa o saptamana primul scaun a fost moale.M-a mai tinut vreo doua zile diareea timp in care nu am mai luat nicio pastila.Mancam normal dar dupa fiecare masa beam o inghititura de tuica curata big_smile, stiu ca nu e indicat alcoolul dar sigur mi-a facut mai bine decat imodiumul si furazolidonul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.