homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Note si povesti de la bac ...-25

#457 2008-07-05 16:46:40

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Re: note si povesti de la bac ...

rrammonna a scris:

am scapatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

cool  storstark

My Tears Dry On Their Own

#458 2008-09-12 15:14:31

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

delishor a scris:

rrammonna a scris:

am scapatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

cool  storstark

yo am bacu1 abia peste 2 ani lol

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

#459 2008-09-12 16:30:46

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

hoho, eu l`am avut acu doi ani...mare mancare de branza. bacul=afacere acum.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#460 2008-09-12 17:45:21

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

A trecut un an si ceva de atunci..ce bine imi pare ca am scapat de el ca numai probleme de sanatate mi-a adus,cu o sap inainte de prima proba am zis sa invat numai la romana,sa repet tot mai ales poeziile ca alea nu prea le invatasem si cand sa ma apuc si eu de invatat a inceput sa'mi fie f rau si toata saptamana aia ma trezeam direct cu greata,ameteli de toate si nu am reusit sa invat mai nimic iar la ex la oral si scris(la romana) normal ca mia cazut numai poezie ca nu se putea altfel.Am ajuns si la spital cu perfuzie,tot imi era rau..a fost ceva in subconstient,singura imi provocam raul,era deja un fel de mecanism.
Oricum bine ca a trecut,nici macar ce note am luat nu mai stiu..acuma am mult mai mult de invatat dar macar stiu ca invat la o materie care sa'mi placa cat de cat nu sa stau sa invat atatea lucruri si una peste alta.

We Have To Be Strong !!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.