homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa,lamureste-ma,te rog

#1 2008-09-10 19:03:20

mmt7777
New member
Inregistrat: 2007-07-10

doctoressa,lamureste-ma,te rog

Am tot citit pe aici, si tot nu am reusit sa ma lamuresc sad .....Problema mea este urmatoarea:. iau antibiotice(nolicin) si Yasmin.am inteles ca tb protectie pe tot parcursul tratamentului si apoi inca 7 zile....si aici problema:f?rv?nad:.....ca prin unele raspunsuri scrie 7 pilule consecutive, ...dar eu mai iau vreo 3 dupa tratament si apoi urmeaza pauza ....Asa ca ce fac?...dupa ce incep folia noua  mai tb protectie inca 4 pastile ? sau tb 7 pastile din nou? sau de loc?
Te rog, doctoressa...raspunde-mi ca sa ma linistesc si eu....multumesc mult

#2 2008-09-10 19:07:23

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: doctoressa,lamureste-ma,te rog

nu sunt doctoressa dar te pot lamuri fiindca sunt 100%sigura de rasp meu

deci trebuie protectoe pe toaat perioada tratamentului si inca 7 pastile dupa..
tu mai ai trei si intri in pauza ...te protejezi alea trei ..in pauza si inca 7 pastile din noua folie ..pentru ca ai nevoie de 7 pastiel consecutive pt reinstalarea  protectiei.
sau mai poti face asa: termini folia curenta si nufaci pauza ci mai ieie inca 4 pastile de pe o alta folie si astfel se reinstaleaza mai repede protectia...dupa care faci pauza..se muta asa doar ziau pauzei.
sper ca esti lamurita smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-09-10 19:11:27

mmt7777
New member

multumesc mult
daca spui ca esti sigura, o sa te ascult...cu totul ca nu-mi prea convine(protectie prea mult timp) smile'
o sa fac pauza..ca ginecoloaga imi zice ca nu-i bine sa le iau legat(am intrebat-o mai de mult)
deci......si din ciclul viitor, va tb sa am protectie primele 7 pastile...ca si cum le-as lua prima oara...e bine?

dar daca nu le mai iau pe astea care mai mi-au ramas din folie.... si urmatoarea folie o incep in prima zi de ciclu?...oare e mai bine?

Ultima oara a fost editat de mmt7777 (2008-09-10 19:22:48)

#4 2008-09-10 22:31:23

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mai bine le iei in continuare, nu le sari. parerea mea. protectie suplimentara pe parcursul tratamentului si inca 7 zile dupa si gata. stiu ca nu iti convine protectia suplimentara, dar asta este. mai bine previi o sarcina.
daca gresesc, sa ma corecteze fetele. eu una asa as face. nu as sari pastilele.

Ultima oara a fost editat de ank_antoniac (2008-09-10 22:32:34)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2008-09-10 23:51:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mmt7777 a scris:

Am tot citit pe aici, si tot nu am reusit sa ma lamuresc sad .....Problema mea este urmatoarea:. iau antibiotice(nolicin) si Yasmin.am inteles ca tb protectie pe tot parcursul tratamentului si apoi inca 7 zile....si aici problema:f?rv?nad:.....ca prin unele raspunsuri scrie 7 pilule consecutive, ...dar eu mai iau vreo 3 dupa tratament si apoi urmeaza pauza ....Asa ca ce fac?...dupa ce incep folia noua  mai tb protectie inca 4 pastile ? sau tb 7 pastile din nou? sau de loc?
Te rog, doctoressa...raspunde-mi ca sa ma linistesc si eu....multumesc mult

cel mai bine e sa iei inca 4 pastile in continuarea acestei folii si sa te protejezi suplimentar pana iei cele 3+4 iar apoi in pauza vei fi protejata (cum ti a spus de altfel si alina)...atentie...dupa pauza incepi o folie noua si cea din care lipsesc 4 pastilute o ti de rezerva pt viitoare "accidente" smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-13 15:54:38

mmt7777
New member

multumesc mult fetelor pentru raspuns
tratamentul cu antibiotic se continua pana la sf foliei de ac...asa ca .. uite ce am hotarat
sa termin antibiotice, sa termin ac
si apoi sa incep urmatoarea folie a -8 -a zi.....dupa pauza.....si sa folosesc protectie pana iau 7 pilule din noua folie
E BINE???.....ca daca va spun cum imi zice ginecoloaga....ea tine cont de perioada de ovulatie(de care eu stiu ca nu mai are loc, la mij ciclului
dar eu va ascult pe voi, si doctoressa...mi se pare mult mai bine...spuneti-mi daca este ok, cum am hotarat, va rog
si mai am o intrbare. daca dupa o pauza, iei pastila dupa mai mult de 5 zile de la venirea menstrei, mai are sens sa iei AC, si daca te protejezi 7 zile, apoi esti asigurata?
si alta...daca nu iei pastila in ziua 8. adica dupa pauza de 7 zile poti sa mai fi asigurata?(bineinteles dupa 7 zile de protectie)
multam mult fetelor puss

Ultima oara a fost editat de mmt7777 (2008-09-13 16:21:21)

#7 2008-09-13 18:07:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e bine cum vrei sa faci...dar protectie suplimentara si in pauza smile in a 2 a intrebare nu inteleg la ce te referi exact? si la ultima raspunsul e nu...daca nu incepi in a 8 a zi folia noua nu mai esti protejata pana nu inghiti 7 pastilute...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.