homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Efectul super slim asupra desorel

#1 2008-07-14 13:39:58

alinutza85
New member
Inregistrat: 2008-07-14

efectul super slim asupra desorel

buna, eu sunt noua pe aici si sper sa ma ajute cineva, poate doctoressa, am si eu o nelamurire i-au  2 ani logest si m-am ingrasat foarte tare ( de la 57 de kg la 75kg butter)am fost la ginecolog si mi-a zis sa iau desorel........acum eu am o problema vreau sa i-au pastile de slabit super slim ( a luat o prietena de a mea si a slabit foarte mult) e vreo problema daca                 i-au desorel si i-au si super slim (adica nu influenteaza super slim efectul desorel) . sper sa ma ajute si pe mine cineva sa scap de nelamurirea asta

#2 2008-07-14 13:40:51

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: efectul super slim asupra desorel

daca pastilele nu contin extract de sunatoare sau grefa nu sunt problem....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-14 13:41:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu interactioneaza...stai linistita smile

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-07-14 13:41:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

daca ai scaune moi de la el... nu e recomandat....

#5 2008-07-14 14:01:55

alinutza85
New member

pai cam asta contine super slim :
COMPOZITIE :

1. Extracul din "Koncing nut "? este cunoscut in China , America si Europa ca ?Bomba Incediara de Grasime? - actioneaza mai intai diminuand straturile adipoase de pe talie si abdomen , astfel se obtine un efect rapid de slabire si in acelasi timp veti fi plini de energie avand treptat o piele mai ferma datorita functiei tehnologice de hranire a celulelor care accelereaza semnificativ metabolismul si regleaza greutatea corpului .

2. "Garcinia Cambogia "( HCA )- a carei principala calitate este aceea de a transforma grasimea in energie , metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala , fara grasimi, ele fiind arse.

3. Extractul de Mar verde ( extract de acid malic)- activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul.

4. Extractul de Kiwi (actininul chinezesc) ? dizolva repede proteinele din carne si stopeaza absorbtia de grasimi.

5. Toate aceste fructe alaturi de plante verzi cum sunt "anghinare de Ierusalim", "guar gum" ,extract de Konjak , etc.-inhiba apetitul formeaza sentimentul de satietate ,reduc grasimile din sange, astfel organismul pierde din greutate, se evita durerile de burta si alte efecte secundare intalnite la produsele clasice de slabit.

Publicitate

loading...

#6 2008-07-14 14:02:00

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

dar care e legatura intre sunatoare/grefe si AC?

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#7 2008-07-14 14:02:50

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

scad efectul ac!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-07-14 14:03:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

scad efectul AC, dar nu se stie clar explicatia stiintifica...

#9 2008-07-14 15:32:11

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

alinutza85 a scris:

pai cam asta contine super slim :
COMPOZITIE :

1. Extracul din "Koncing nut "? este cunoscut in China , America si Europa ca ?Bomba Incediara de Grasime? - actioneaza mai intai diminuand straturile adipoase de pe talie si abdomen , astfel se obtine un efect rapid de slabire si in acelasi timp veti fi plini de energie avand treptat o piele mai ferma datorita functiei tehnologice de hranire a celulelor care accelereaza semnificativ metabolismul si regleaza greutatea corpului .

2. "Garcinia Cambogia "( HCA )- a carei principala calitate este aceea de a transforma grasimea in energie , metabolismul organismului revine la nivelul normal iar grasimile se acumuleaza cu greu sau aproape deloc deoarece celulele ajung la forma lor normala , fara grasimi, ele fiind arse.

3. Extractul de Mar verde ( extract de acid malic)- activeaza celulele moi ale muschilor stomacali permitindu-le restabilirea elasticitatii si revenirea la capacitatea normala a stomacului in timp ce se micsoreaza considerabil apetitul.

4. Extractul de Kiwi (actininul chinezesc) ? dizolva repede proteinele din carne si stopeaza absorbtia de grasimi.

5. Toate aceste fructe alaturi de plante verzi cum sunt "anghinare de Ierusalim", "guar gum" ,extract de Konjak , etc.-inhiba apetitul formeaza sentimentul de satietate ,reduc grasimile din sange, astfel organismul pierde din greutate, se evita durerile de burta si alte efecte secundare intalnite la produsele clasice de slabit.

super slim asta e din reviste comnadat?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#10 2008-07-14 18:32:48

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

cred ca e acelasi medicament de care zicea o alta fata pe aici... ca are palpitatii de la el, probleme cu inima etc, dar slabeste... e ca un drog...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#11 2008-07-14 18:37:12

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ah stiu..nasol..grija la efecte. nush daca se merita sa slbesti si sa arati tare pe dinafara daca pe dinauntru esti varza

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#12 2008-07-15 13:24:50

alinutza85
New member

pt. alina delia : nu e comandat din reviste se gaseste in farmacii naturiste , sunt niste pastile verzi chinezesti

#13 2008-07-15 17:35:26

ivy
Hero member

in ce farmacii naturiste? eu stiam ca doar de pe net il poti lua... farmacii gen plafar?

aa inca ceva... depinde de doza pe care o iei zilnic. daca tb sa iei 3 pastile de zi, nu e produsul original... ala original e o cutie cu 30 de capsule - 1 pe zi

Ultima oara a fost editat de ivy (2008-07-15 17:36:29)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#14 2008-07-16 05:15:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ivy a scris:

cred ca e acelasi medicament de care zicea o alta fata pe aici... ca are palpitatii de la el, probleme cu inima etc, dar slabeste... e ca un drog...

smile stai ca inca n-am slabit.. adica am slabit vreo 2-3 kg pana acum (iar fetele care au mai luat au slabit 6-7 in prima luna si jumatate).
Oricum, nu mai am nici o problema cu ele. M-am prins ca nu tre sa le iau pe stomacul gol, si nu trebe sa beau cafea, cola, etc. Si acum ma simt ok.
Am citit undeva, nu mai stiu unde, o singura data, ca ar interactiona cu ac. Dar din experienta fetelor, a mea, si din alte zeci de pareri.. nu interactioneaza.

hjarta

#15 2008-09-13 18:15:30

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Ivy acum am vazut mailul tau! m-am apucat sa sterg ce era in spam si am avut surpriza sa am si cateva mailuri de la persoane cunoscute acolo.
insa cred ca ma confuzi, eu nu am luat super slim. e adevarat cu palpitatiile, insa nu au fost din cauza super slim pt ca nu am luat asa ceva...

#16 2008-09-13 19:31:09

ivy
Hero member

ok, no problem wink scuze de confuzie... oricum am renuntat de mult la idee tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.